Breaking
17 Oct 2024, Thu

Sai Pallavi, Nithya Menen’e karşı En İyi Kadın Oyuncu Ulusal Ödülünü kazanmayı hak etti mi? İşte Thiruchitrambalam aktrisinin söyleyecekleri – Gazete İstanbul

Sai Pallavi, Nithya Menen’e karşı En İyi Kadın Oyuncu Ulusal Ödülünü kazanmayı hak etti mi? İşte Thiruchitrambalam aktrisinin söyleyecekleri – Gazete İstanbul


Nithya Menen’in Thiruchitrambalam’daki performansı, bu yıl prestijli Ulusal En İyi Kadın Oyuncu Ödülünü almasını sağladı. Ancak hayranları bu büyük başarıdan son derece memnun olsa da, bazı muhalifler Gargi filmiyle Sai Pallavi’nin bu ödülü ondan daha fazla hak ettiğini eleştirdi.

Rudrani Chattoraj ile yaptığı görüşmede konuya değinen Nithya, eleştiriler hakkında ne hissettiğini anlattı. Oyuncuları gerçekten kazanmayı hak edip etmediklerini yargılayacak çelişkileri ve görüşleri olan insanların her zaman olacağını belirtti.

Nithya şöyle dedi: “Her zaman görüşler vardır. Eğer anlamazsanız, ‘Ah, belki de movie çekmiyordur’ diyorlar. O zaman anladın; ‘Ah, bu movie için değil, belki başka bir movie’ diyorlar. Eğer anlamazsanız, ‘Ah! neden anlamadı?’ Her zaman orada olacak.”

Konuşmayı ilerleten Nithya, Thiruchitrambalam gibi neşeli bir romantik komedinin 70. Ulusal Ödül yarışında Sai Pallavi’nin Gargi’sinin ciddi bir mahkeme salonu dramasını nasıl kazandığını da anlattı.

Her filminde duruşunun hep birlikte yeni bir yol olarak düşünmek olduğunu belirtti. Yine de Nithya kazandığını vurguladı ve ödülün kendisine gelmemesi gerektiğini kimsenin tartışamayacağını iddia etti.

Diva şunları söyledi: “Kariyerim boyunca her filmde ve her seçimde, her zaman yaptığım gibi, bunun aynı olduğunu düşünüyorum. Bu bir beyandır. Aynı zamanda daha az gidilen bir yoldur. Her zaman farklı bir yola giren ve hala orada olan kişi olacağım. Kimsenin bunun bana gelmemesi gerektiğini iddia edebileceğini sanmıyorum.”

Nithya Menen, daha önce, 70. Ulusal Ödüller’i kazanmasının hemen ardından Indian Categorical ile yaptığı röportajda, Thiruchitrambalam gibi bir filmin bu kadar prestijli bir ödülü kazanmayı hak etmediğine dair yorumunu yapmıştı.

Bununla birlikte, kaygısız dizilerin de ulusal düzeyde eşit tanınmaya başlaması gerektiğini hissettiğini ifade etti; bu, izleyicilerin izlemeyi çok sevdiği bir şey.

İş cephesinde Nithya’nın kendisine yönelik birkaç filmi var; bunlar arasında Jayam Ravi’yle Kadhalikka Neramillai ve Dhanush’la birlikte Idli Kadai yer alıyor.

AYRICA OKUYUN: ‘Sen benim rehberim ve koruyucumsun’: Meghana Raj, merhum kocası Chiranjeevi Sarja’yı doğum yıldönümünde anıyor

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr etr