Breaking
17 Oct 2024, Thu

Greatest Purchase, Samsung bu 600 dolarlık projektör anlaşmasıyla rekabet ediyor – Gazete İstanbul

Greatest Purchase, Samsung bu 600 dolarlık projektör anlaşmasıyla rekabet ediyor – Gazete İstanbul


Hisense

En iyi TV’ler listemize göz atarsanız, kuşkusuz bazı etiket şoklarıyla karşılaşabilirsiniz. Mantıklı – bir nedenden dolayı en iyileri bunlar – ancak bu mutlaka ailenizin bütçesi için rahatlık sağlamaz. Belki herkes zaten movie izlemek için en iyi tabletlerden birine sahiptir, ekran başında geçirilen süreye değer vermiyorsunuz O çok ya da bütçede yok. Bu nedenle 500 doların altındaki harika TV’leri de takip ediyoruz. Ve 55 inçlik Hisense QD5 QLED’e ilişkin bu anlaşma, eğer fiyat bir faktörse, bugün satın alacağınız TV olması açısından kesinlikle ikna edici bir durum oluşturuyor. Normalde 400$ olan QD5, şimdi satın alırsanız yalnızca 270$ karşılığında sizin olabilir. Aşağıdaki düğmeye dokunup bir satın alma işlemi gerçekleştirirseniz bu, 130 ABD Doları veya yaklaşık %33 oranında bir tasarruf anlamına gelir. İçgörülerimizi de görmek için okumaya devam edin.

Neden 55 inç Hisense QD5 QLED’i satın almalısınız?

Bu şekilde düşünmek tuhaf gelebilir ama bu fiyata bir TV varken ne olduğunu düşünmek daha faydalı olur. eksik sahip olduğundan daha fazla. İyi haber şu ki burada çok fazla eksik yok. Bu bir Google TV olduğundan işletim sisteminin sesli uzaktan kumanda dahil kendinizi rahat hissedeceğiniz trendy dokunuşlara sahip olduğunu bilirsiniz. Bugünlerde pek çok televizyonda gördüğümüz “oyun modu” ve daha akıcı aksiyon için 120 hareket hızıyla oyun da oldukça iyi kapsanıyor. 4K AI yükselticiye, HDR 10’a (ancak HDR 10+ değil) ve Dolby Imaginative and prescient Audio’ya sahiptir. Ve tüm bunlarla birlikte, hâlâ aşağıdakilerden birini getirmeyi başarıyor: QLED olarak iki büyük TV teknisyeni. Bu, bu fiyat noktasında alışık olabileceğiniz geleneksel LED TV’lere kıyasla üstün parlaklık sunduğu anlamına gelir.

Unutmayın, bu size ilgi çekici geliyorsa aşağıdaki düğmeye dokunarak TV’yi alabilirsiniz. 270 dolara satıldığını göreceksiniz. Olumsuz her zamanki gibi 400 dolar. Bu da yine 130 $’lık bir tasarruf veya yaklaşık %33’lük bir indirim anlamına geliyor. Bir QLED alma fikri hoşunuza giderse, (ani bir satış hariç) en iyi QLED’ler listemiz arasında bu kadar düşük bir fiyat bulamayacağınızı söylemekten nefret ediyoruz – TCL Q7 ve Amazon Fire TV Omni olsa da kesinlikle yaklaşın – ancak en iyi QLED TV fırsatlarından oluşan derlememizde iyi bir rekabet bulabilmelisiniz.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *