Breaking
18 Oct 2024, Fri

Sam Altman’ın Worldcoin girişimi parayı düşürüyor ve Orb’ları ikiye katlıyor – Gazete İstanbul

Sam Altman’ın Worldcoin girişimi parayı düşürüyor ve Orb’ları ikiye katlıyor – Gazete İstanbul



Sam Altman’ın Worldcoin’i, adında “coin”i bıraktığı için bazı yeni kartvizitlerin basılmasına ihtiyaç duyacak. OpenAI CEO’sunun girişimi, kripto para biriminden kimlik belirleme teknolojisine daha fazla odaklanmak için geçiş yapıyor ve kısa süre önce imza cihazının yeni bir versiyonunu tanıttı.

(bekleyin) World adlı yeni şirketin, göz tarama teknolojisini kimlikleri doğrulamaya odaklayacağını bildirdi; bu, internetin her yerinde ortaya çıkan derin sahte videolarla dolu bir dünyada kullanışlı olabilecek bir şey.

Kurucu ortak ve CEO Alex Blania, Deep Face adlı bir kimlik hizmeti aracılığıyla insan kimliklerini doğrulamak için kullanılan biyometrik göz tarayıcısı olan Orb adlı dünyanın en yeni cihazını tanıttı.

Orb’un NVIDIA’nın Jetson yonga setini kullanan en son modeli, ihtiyaç duyuldukça müşterilerin kullanımına sunulacak. Cihaz Sorumlusu Wealthy Heley, San Francisco’daki etkinlikte Orb’a erişimin talep üzerine sağlanacağını ve insanların pizza sipariş ettiği şekilde teslim edileceğini söyledi. Şirketten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Bu ilerlemeler, World ID’nin insan doğrulaması kanıtını dünyanın daha fazla yerinde sunmanın yeni yollarını sunmayı mümkün kılıyor.”

Buna göre Bugüne kadar yaklaşık 7 milyon kişi World Orbs tarafından tarandı. San Francisco lansman etkinliğine katılan herkes, insan tanımlama ihtiyaçları için ücretsiz bir Küre aldı.

Kaynak

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *