Breaking
18 Oct 2024, Fri

Arne Slot, Liverpool’un ‘Actual Madrid’e katılmayı kabul etmeye başladığı’ iddialarının ardından Trent Alexander-Arnold’un geleceği hakkındaki soruları yanıtlıyor – Gazete İstanbul

Arne Slot, Liverpool’un ‘Actual Madrid’e katılmayı kabul etmeye başladığı’ iddialarının ardından Trent Alexander-Arnold’un geleceği hakkındaki soruları yanıtlıyor – Gazete İstanbul


Arne Slot, Trent Alexander-Arnold’un geleceği ile ilgili zorlu soruları, Actual Madrid’e switch olma ihtimalinin giderek daha tehdit edici hale gelmesiyle ele aldı.

Alexander-Arnold’un sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor ve Ocak ayında kulüplerle ön sözleşme anlaşması konusunda görüşebilecek.

İspanyol gazetesi Marca Perşembe günü Madrid’in sağ bek hamlesine devam ettiğini ve Liverpool’un onun ayrılmaktan korktuğunu bildirdi.

Marca’ya göre Madrid, Liverpool’un en azından bir ücret kurtarmak için Ocak ayında onu satmaya istekli olabileceğine bile inanıyor.

Slot Cuma günkü basın toplantısında kartlarını göğsüne yakın tuttu. ‘Trent, Virgil (van Dijk), (Mo) Salah milli takımlarındaydı… ve Trent harika bir serbest vuruş attı’ dedi.

Arne Slot, Trent Alexander-Arnold’un Liverpool’daki geleceği sorulduğunda ağzını sıkı tuttu

İspanya'daki haberler, Kırmızıların çok sevdikleri sağ bekin ayrılmasından korktuğunu iddia etti

İspanya’daki haberler, Kırmızıların çok sevdikleri sağ bekin ayrılmasından korktuğunu iddia etti


‘Aynı soru, aynı cevap, her zaman konuşulacak ve sormanız regular.’

Alexander-Arnold’un sözleşmesine baskı yapıldıktan sonra cevap verdi: ‘Hayır. Bu konuda sana hiçbir şey söyleyemem.’

Eylül ayında 26 yaşındaki oyuncu, asıl amacının altı yaşında katıldığı kulübe bağlılık değil, kupalar kazanmak olduğu konusunda ısrar etmişti.

‘Bu sezon (en azından) oyuncu olmak istiyorum, bunu söyleyeceğim’ dedi.

“20 yıldır bu kulüpteyim, dört ya da beş sözleşme uzatması imzaladım ve bunların hiçbiri kamuoyu önünde oynanmadı ve bu da olmayacak.”

‘Dürüst olmam gerekirse en önemli şey her zaman kupalardır. Kupalar kazanmak istiyorum, kupalar kazanmak, bir şeyler kazanmak ve elit olmak motivasyonu yüksek bir oyuncuyum.

‘Yani bu muhtemelen her şeyin ana faktörüdür; eğer seçkin, kazanmak isteyen ve kazanmak için her şeyi yapacak bir kişiliğe sahipseniz, o zaman beni harekete geçiren de budur.’

Alexander-Arnold, 18 yaşındayken Liverpool’un kaptanlığını yapana kadar tatmin olmayacağını iddia etmişti. O zamandan beri bunu yaptı ama kol bandı hiçbir zaman kalıcı olarak onun olmadı.

İngiliz yıldızın rol modeli Steven Gerrard’ın izinden gidip kol bandını tam zamanlı olarak bekleyip beklemeyeceği henüz bilinmiyor.

Kırmızılar’ın tek endişesi Alexander-Arnold değil; Salah ve Van Dijk’in de yıl sonunda sözleşmeleri bitecek.

Salah, bu sezonun başında neredeyse müzakere çağrısında bulunarak, herhangi bir görüşme yapılmadığını, üç oyuncudan herhangi biriyle henüz bir anlaşmaya varıldığına dair bir işaretin bulunmadığını belirtmişti.

Daha fazlası takip edilecek.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *