Breaking
19 Oct 2024, Sat

Shawn Mendes, Liam Payne Onuruna Konserini Duraklattı: “Dünya Senin İçin Ağlıyor Kardeşim” – Gazete İstanbul

Shawn Mendes, Liam Payne Onuruna Konserini Duraklattı: “Dünya Senin İçin Ağlıyor Kardeşim” – Gazete İstanbul


Shawn Mendes, Liam Payne Onuruna Konserini Duraklattı: “Dünya Senin İçin Ağlıyor Kardeşim” – Gazete İstanbul

Liam Payne’in bu hafta 31 yaşında ölümünün ardından müzik endüstrisindeki sevdikleriniz internette ve sahnede saygı duruşunda bulunmaya devam ediyor.

Cuma günü Shawn Mendes yürüyüşünü durdurdu Yalnızca Arkadaşlar ve Aile İçin merhum One Route üyesini yürekten sözlerle onurlandırmak ve onun anısına bir şarkı seslendirmek için Brooklyn’de bir konser.

Mendes, “Liam’la ilgili haberi duyduğumda kendimi tamamen yıkılmış hissettim” dedi. video gösteriden. “Liam’la birkaç kez tanıştım ve çok güzel bir ruha sahipti. Gözleri parlıyordu, gözlerinde bir güzellik parlıyordu.”

Şöyle devam etti: “Bu, özlediklerimizin acısını gözyaşlarıyla yas tutmakla ilgili ve aynı zamanda onları, kim olduklarını ve bu dünyada neler bıraktıklarını kutlamakla ilgili. Orada nerede olursa olsun, ona çok fazla sevgi göndermek için bir saniyenizi ayırmak istiyorum. Seni seviyoruz ve dünya senin için ağlıyor kardeşim. Hepimiz oğlunuz ve aileniz için dua ediyoruz. Seni özlüyoruz dostum.

Mendes, yaklaşan beşinci stüdyo albümünden yeni şarkısı ‘Coronary heart of Gold’u seslendirmeden önce, “O halde bu gece hepimizden sana Liam,” dedi. Shawn15 Kasım’da bırakılıyor.

Payne, çarşamba günü 31 yaşında Arjantin’in Buenos Aires kentindeki otel odasının üçüncü kattaki balkonundan düşerek hayatını kaybetti. Ön otopsi raporuna göre ölüm nedeninin “çoklu travma” ve “iç ve dış kanama” olduğu belirtildi.

La Nación Lodge Casa Sur personelinin olaydan önce polisi aradığını ve “uyuşturucu veya alkolün etkisi altında olabilecek saldırgan bir adam” ihbarında bulunduğunu bildirdi.

29 Ağustos 1993’te Wolverhampton, İngiltere’de doğan Payne, 2010 yılında The X Issue’da yarışarak Harry Kinds, Niall Horan, Louis Tomlinson ve Zayn Malik ile One Route’ı kurdu. Grup beş albüm çıkardı ve küresel bir sansasyon haline geldi, yedi Brit Ödülü kazandı ve dünya çapında 70 milyondan fazla albüm sattı.

One Route kendi yollarına gittikten sonra Payne tek solo albümünü çıkardı. LP1 2019’da.

Kaynak

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *