Breaking
20 Oct 2024, Sun

Tennessee, SEC geriliminde Alabama’yı üzdü, sezonun ikinci kaybı Crimson Tide’ın play-off umutlarını tehlikeye atıyor – Gazete İstanbul

Tennessee, SEC geriliminde Alabama’yı üzdü, sezonun ikinci kaybı Crimson Tide’ın play-off umutlarını tehlikeye atıyor – Gazete İstanbul


Güneydoğu Konferansı’nda yedinci sırada yer alan Alabama ile 11. sırada yer alan Tennessee arasındaki karşılaşma, 8. Hafta kolej futbolu listesinde en çok beklenen maçlardan biriydi.

Eşleşme heyecanı karşıladı ve son noktaya geldi. Ancak Crimson Tide sonuçta 24-17 yenilgiye uğradı. Alabama bu yıl 5-2’ye düştü ve bu da Kolej Futbolu Playoff umutlarını zedeledi.

Alabama’nın oyun kurucusu Jalen Milroe ve Tennessee’den sinyal arayan Nico Iamaleava yavaş başlangıçlar yaptı. Gönüllü taraftarları ve muhtemelen koç ekibi, Iamaleava sert bir müdahalenin ardından yere düştüğünde kolektif nefeslerini tuttu. Ancak kırmızıya kayma birinci sınıf öğrencisi, kenarda tıbbi çadırda değerlendirildikten sonra eyleme geri döndü.

FOXNEWS.COM’DA DAHA FAZLA SPOR HABERİNE ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Tennessee Gönüllüleri’nden 8 numaralı Nico Iamaleava, 19 Ekim 2024’te Nashville, Tennessee’deki Nissan Stadyumu’nda ikinci çeyrekte Alabama Crimson Tide takımından Que Robinson #34’ün vuruşuyla topu fırlatıyor. (Butch Dereotu/Getty Pictures)

Oyun kurucunun dönüşü Gönüllülere anında destek vermiş gibi görünse de, gün içindeki tek müdahalesi olduğu ortaya çıkan şeyi hızla attı.

DUKE FUTBOL, 23 MAÇTA SERİDE İLK GALİBİYET İÇİN FLORIDA EYALETİNİN LİDERİNDE

Chris Brazzell II, dördüncü çeyreğin ortasında Iamaleava’dan 16 yardalık bir gol yakaladı. Dylan Sampson’a koşan gönüllüler 139 yarda koştu ve iki gol attı.

Tennessee, SEC geriliminde Alabama’yı üzdü, sezonun ikinci kaybı Crimson Tide’ın play-off umutlarını tehlikeye atıyor – Gazete İstanbul

Alabama futbol antrenörü Kalen DeBoer, 19 Ekim 2024 Cumartesi günü Knoxville’de Tennessee’ye karşı oynanan NCAA kolej futbol maçında. Tenn. (Saul Younger/Information Sentinel / USA TODAY NETWORK, Imagn Pictures aracılığıyla)

Alabama’nın sezonun geri kalanında işleri onlar için biçilmiş kaftan. Milroe oyunu 239 pas, bir landing ve iki müdahale ile tamamladı. Alabama, Tennessee’nin 214 yardasına kıyasla sadece 89 yarda koştu.

Tennessee koçu kenarda

Tennessee baş antrenörü Josh Heupel, 19 Ekim 2024 Cumartesi günü Knoxville, Tennessee’deki Neyland Stadyumu’nda Tennessee ile Alabama arasında oynanan maç sırasında yaşanan müdahalenin ardından takımı çağırıyor. (Caitie McMekin/Information Sentinel / USA TODAY NETWORK, Imagn Pictures aracılığıyla)

21-17 geride kalan Alabama, kurala 2:25 kala 30 dakikayla kontrolü ele geçirdi. Geniş alıcıya verilen sportmenlik dışı davranış cezası Kendrick Regulation, Crimson Tide’ın sürüşünü engelledi ve Tennessee’nin bir sonraki pozisyonunda şut atarak farkı yediye çıkarmasına izin verdi.

FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Tennessee ilk yarıda üç high kaybı yaşadı ve devre arasında 7-0 geride kaldı.

Gönüllüler, üçüncü çeyreğin bitimine bir dakika kala, maçın ilk maçı olan 14-10 öne geçti. Sampson, Iamaleava’nın Alabama 3’e 55 yarda boyunca Dont’e Thornton ile bağlantı kurmasının ardından üç yardadan içeri girdi.

Dördüncü çeyreğin başlarında Alabama, Vols’un skoruna Justice Haynes’in 7 yardalık golüyle cevap vererek 17-14 öne geçti. Germie Bernard bunu Milroe’dan 28 yardalık bir resepsiyonla ayarladı.

Crimson Tide, önümüzdeki hafta Missouri’yi ağırlamak için Alabama’ya döndüğünde toparlanmayı deneyecek. Tennessee bir veda haftasının tadını çıkaracak.

Related Press bu rapora katkıda bulunmuştur.

Fox Information Digital’i takip edin X’te spor yayınıve abone olun Fox Information Sports activities Huddle bülteni.



By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *