Cumartesi Gecesi Canlı: Billie Eilish, Kardeş Finneas’la Birlikte He Hit Me Onerous And Gentle’tan BU Hit Parçayı Seslendiriyor; Kol saati – Gazete İstanbul

Cumartesi Gecesi Canlı: Billie Eilish, Kardeş Finneas’la Birlikte He Hit Me Onerous And Gentle’tan BU Hit Parçayı Seslendiriyor; Kol saati – Gazete İstanbul


Billie Eilish sahneye çıktığında seyirciyi nasıl şaşırtacağını kesinlikle biliyor. Şarkıcı, kardeşi Finneas’la birlikte Saturday Evening Reside’ın son bölümüne çıktığında bir kez daha insanların ayaklarını yerden kesti.

Performans 19 Ekim’de yayınlandı. Gösteride müzikal ikilinin yanı sıra ünlü aktör Michael Keaton da yer aldı. Eilish bu sefer iki şarkı seçti: Hen Of A Feather ve Wildflower.

Her iki parça da bu yılın Mayıs ayında çıkan son albümü Hit Me Onerous And Gentle’ta yer alıyor. Komedi skeç gösterisindeki performansı sırasında o ve Finneas görsel olarak hoş bir sette göründüler.

İlk şarkıları “Birds Of A Feather”da bulutların ve mavi gökyüzünün projeksiyonlarıyla dolu bir kutunun içinde performans sergilediler. Klasik bol kıyafetini giymişti: kot pantolon, mektupçı ceketi ve tersten giyilen beyzbol şapkası.

Finneas beyaz polo şort ve gri alt giymeyi tercih etti ve görünümünü orta bölümlü bir saç modeliyle tamamladı. Ayrıca muhteşem gitar becerileriyle herkesi etkiledi.

Mavi sette “Wildflower”ı seslendirdiler ve bu performans için de kıyafet değiştirdiler. Chihiro şarkıcısı bol şortu ve kazağıyla göz kamaştırdı. Öte yandan Finneas koyu renkli pantolon ve tişörtle gitmeye karar verdi. Her zamanki gibi rahatlatıcı vokaliyle her iki parçayı da başarıyla seslendirdi.

Eilish hem SNL sahnesinde hem de sosyal medyada ses getiriyor. Popüler şarkılarının yanı sıra son albümünden Blue, Bittersuit ve Lm’Amour De Ma Vie gibi parçalar da viral oluyor. Eilish ve aile üyelerinin sektör üzerinde önemli bir etkisi var.

Finneas son albümü For Crying Out Loud’u çıkardı ve anneleri Maggie Baird, bu yıl Mandy Teefey, Tina Knowles ve Donna Kelce ile birlikte Yılın Glamour Kadınları Ödülleri’nde onurlandırıldı.

Eilish şu anda turnesinin ortasında ve albümünün tanıtımını yapan Finneas, Spotify’ın vodcast Countdown To’da değişen dinamikleri hakkında konuştu. Şarkıcı, kardeşine, turnesinde onun yanında olmamasının “üzücü ve zor” olduğunu ifade etti, ancak aynı zamanda onun için her zaman endişelendiği, mutlu olmadığını veya ayrılmak istediğini düşündüğü için de rahatladı.

Şarkıcı, kendisine çok saygı duyduğunu ve “en iyi zamanları” geçirmesini arzuladığını ifade etti.

AYRICA OKUYUN: Liam Payne Past One Route: Son Pop Yıldızının Ölümünün Ardından En İyi 5 Solo Şarkısına Bir Bakış



By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *