Breaking
21 Oct 2024, Mon

Austin’de Çifte Ferrari – Gazete İstanbul

Austin’de Çifte Ferrari – Gazete İstanbul


Sur une autre planete. Charles Leclerc, Ferrari Carlos Sainz’ın Amerika Birleşik Devletleri Grand Prix’sini kazandığını ve şampiyonanın lideri Max Verstappen’in, Lando Norris’i elde etmek için genel bir başarı elde etmek için yarışta başarılı olduğunu bildirdi. , remaining dörtlüsü.

• Avustralya Lirası: F1: Verstappen, États-Unis GP’sinin sprintini Lando Norris 3’e bildirdie

• Avustralya Lirası: F1/GP des États-Unis: Ferrari, Verstappen 3’te benzersiz bir deneme oturumuna hakim oldue sapkın Norris

Leclerc Peut Savourer, Automotive, Sur le Circuit des Amériques d’Austin (Texas), il s’est Montré Imperial 19.e GP (sur 24), sezonda, takımın ve takımların hakimiyetinde.

À l’extinction des feux, le Monégasque, parti quatrième sur la ızgara, bir kazanç de la bataille devant lui entre le poleman Lando Norris ve Verstappen, birinci sınıf bir çeşit parkurun renklerini hazırlamak için.

Jamais le Monégasque n’a été inquiété. Britannique Lewis Hamilton’ın Mercedes’i terk etmesinden sonra (56’da) güvenlik gemisine yapılan müdahalenin aynısıydı.

Tabii ki Leclerc, Pink Bull Verstappen ve Sainz’ın da desteğini aldı.

«Le hafta sonu n’a pas été facile jusqu’à présent, j’avais des hardés avec la voiture, mais aujourd’hui, en course, les senses étaient bien meilleures», a réagi le vainqueur du jour à l’arrivée .

Comme Leclerc, Sainz şu anda en iyi fırsat ve fırsata sahip alttan kesilmiş GP’nin Verstappen’inde – İspanya, Néerlandais’den önce hava durumunu değiştirmek için tutuklandı, turlar artı geciktiğinde, geçiş sırasında tuvaleti değiştirmek için.

* Le Québécois Lance Stroll (Aston Martin) 15 yaşında kariyerine son verdie yer.

Norris cezası

Armand Duplantis ve Sting müziğinin en iyi İngilizce dili olan Verstappen ve Norris, sonunda güzel bir yer kazanmak için gösteriyi garantilediler.

İki pilotun sonuncusu, McLaren’ın Britannique avantajıyla son dört turda remaining turnuvasına katıldı. Geldiğimizde 5 saniyelik bir cezayla pistten iki kat çıkmak zorunda kaldık. Verstappen, komiserlerle birlikte bir avantaj elde etmek için hantal bir tavırla pistten çıktı.

Le Néerlandais, Norris’e bağlı olarak üçlü bir pozisyona sahip, son dört yılda, Oscar Piastri’nin son derece sadık oğlu.

“La bataille a été kaba”, Verstappen’in şampiyonluğa ulaşan rakibinin oğluna verilecek cezayı yorumlayamadığı bir incelemeydi.

«J’ai fait tout ce que j’ai pu pour garder [Norris] Daha sonra, finalde podyum mükemmel bir sonuç oldu ve bu da dash parkurunda zafer kazanmamıza yardımcı oldu.

Pink Bull pilotu, Norris’te 57 puan toplarken, bu puanların 146’sı, sezonun ilk yarısında Abou Dhabi’de ilk kez dağıtılan distribütörlükte kaldı.

Chez les Français d’Alpine, Esteban Ocon ve franchi la ligne d’arrivée 18e. Arkadaşı Pierre Gasly, hafta sonunda ızgarada altıncı sırada yer alarak puan kazanma şansını yakaladı ve finali 12. sırada tamamladı.ebir tutuklamanın ardından bu hata bir cezaya çarptırıldı.

Pink Bull’un yollarında Ferrari

Altı aylık maratonun sonuncusu için, takımların çoğu, Pink Bull’un tek yerlerindeki iyileştirmelerle birlikte Austin’e ulaştı ve McLaren’la birlikte yarışta zorlandılar. eylül ayının ortasında inşaatçıların şampiyon olduğu maça geçtim.

Verstappen’in dash parkurunda gösterdiği performansla aynı performansa sahip olmasına rağmen, ilk yanıtlardan alınan yanıtlar dünya şampiyonuna garanti veriyor gibi görünüyor, dünyanın üçlü şampiyonu, zafer için mücadele etmek için yeni bir başlangıç ​​değil.

Eşi Sergio Pérez’in oğlu, yine de isimsiz bir kursa itiraz etti. Le Mexico, 10 Eylül’den sonra sona erdie. Altı ay sonra Britannique George Russell’ı (Mercedes) geride bıraktım.

İlk 5’te iki pilotla McLaren, Pink Bull’la birlikte inşaatçıların sayısı için bir miktar para harcadı ve Avustralya’dan 40 birimlik bir kazanç elde etti.

Pink Bull, McLaren’ı sonuncusu olarak bırakmamak ve Ferrari’den daha adil bir şekilde geçememek için Meksika’da hafta sonu ihalesini geciktirerek, kırmızı tonlardan yüksek puanlar elde etti.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *