Breaking
21 Oct 2024, Mon

Daredevil: Born Once more’in Disney+’ta resmi prömiyer tarihi belli oldu – Gazete İstanbul

Daredevil: Born Once more’in Disney+’ta resmi prömiyer tarihi belli oldu – Gazete İstanbul


Netflix’in ilk çıkışından bu yana neredeyse on yıl geçti Cesurve o yıllarda Marvel evreninde çok şey yaşandı. Artık bu dizinin devam serisinin ne zaman geleceğini tam olarak biliyoruz. Daredevil: Yeniden Doğdu, Disney+’ı vuracak: 3 Mart 2025.

Haber, şov yıldızları Charlie Cox ve Vincent D’Onofrio’nun sürpriz bir şekilde sahneye çıktığı New York Comedian Con’da duyuruldu. CB Cebulski ile Marvel Fanfare başlıklı panelde ayrıca serinin ön gösteriminin de prömiyeri yapıldı.

Charlie ve inanılmaz DD hayranlarımızla eğlenceli bir gün daha@NYComicConRP
@Marvel⁩ ⁦@Daredevil⁩ ⁦@DisneyPlus+ pic.twitter.com/kJhPjmRyfW

— Vincent D’Onofrio (@vincentdonofrio) 19 Ekim 2024

Gösterinin resmi özeti açıklıyor: “Gelişmiş yeteneklere sahip kör bir avukat olan Matt Murdock (Cox), hareketli hukuk firması aracılığıyla adalet için mücadele ederken, eski mafya patronu Wilson Fisk (D’Onofrio) da New York’ta kendi siyasi çabalarını sürdürüyor. Geçmiş kimlikleri ortaya çıkmaya başladığında, her iki adam da kendilerini kaçınılmaz bir çarpışma rotasında buluyor.”

Orijinal Netflix dizisinin oyuncu kadrosunun çoğu bu yeni versiyon için geri döndü. Dizide Cox ve D’Onofrio’nun yanı sıra Punisher rolünde Jon Bernthal, Karen Web page rolünde Deborah Ann Woll, Foggy Nelson rolünde Elden Henson ve Poindexter rolünde Wilson Bethel de geri dönüyor. Dizi ayrıca orijinal dizide Sandrine Holt’un canlandırdığı Vanessa Marianna-Fisk rolünü oynayacak Michael Gandolfini, Margarita Levieva, Jeremy Earl ve Ayelet Zurer’in de aralarında bulunduğu birçok yeni oyuncuyu kadrosuna katıyor.

Netflix dizisi 2018’de yayınını tamamladı ancak son yıllarda hem D’Onofrio hem de Cox, sanki Marvel bir zamanlar inşa ettiği Netflix evrenini terk etmediğini kanıtlamaya çalışıyormuşçasına Marvel evrenine geri döndüler.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *