Breaking
21 Oct 2024, Mon

Aaron Rodgers, Jets’in üst üste dördüncü kez Steelers’a yenilmesiyle ‘daha iyi oynaması gerektiğini’ itiraf etti – Gazete İstanbul

Aaron Rodgers, Jets’in üst üste dördüncü kez Steelers’a yenilmesiyle ‘daha iyi oynaması gerektiğini’ itiraf etti – Gazete İstanbul


New York Jets, Pittsburgh Steelers karşısında üst üste dördüncü yenilgisini yaşadıktan sonra Aaron Rodgers, geçen haftaki mağlubiyetten sonra daha fazla kişisel sorumluluk alıyor.

Rodgers, New York’ta sezonun geride kalması nedeniyle ‘daha iyi oynaması gerektiğini’ söyledi.

Pazar gecesi alınan 37-15’lik mağlubiyet aynı zamanda Jets’in Davante Adams’ı aldığından beri ilk maçıydı ve eski başantrenör Robert Saleh’i kovduğundan beri ikinci maçıydı.

Geçtiğimiz Pazartesi günü Buffalo’ya yenildikten sonra Rodgers, takım arkadaşı Mike Williams’ı aşırı derecede eleştirmişti. Altı gün sonra ses tonu değişti.

‘Daha iyi oynamalıyım. Anahtar bu. Daha iyi oynamalıyım. Topu daha iyi çalıştırmanın bir yolunu bulun ki gerçekten pas verebilelim. Pas oyununda güzel şeyler yaptığımı düşündüm. Belli ki Breece’nin çok hoş birkaç tane vardı. Topu Tae, G ve Allen’ın etrafına dağıtın. Mike güzel bir dönüşüm geçirdi ama biz topu daha iyi yönetmeliyiz, ben de daha iyi oynamalıyım,’ dedi Rodgers.

Aaron Rodgers liderliğindeki Jets üst üste dört maç kaybetti ve yedi haftaya kadar 2-5 önde kaldı

Rodgers, Pazar gecesi Steelers'a karşı aldığı büyük yenilginin ardından kişisel sorumluluk üstlendi

Rodgers, Pazar gecesi Steelers’a karşı aldığı büyük mağlubiyetin ardından kişisel sorumluluk üstlendi

Rodgers ayrıca medyayı dinlemeyi bırakmanın da takıma yardımcı olacağını söyledi. Jets’in hangi dış gürültüyü engellemesi gerektiği sorulduğunda 40 yaşındaki oyuncu ‘hepsi’ dedi.

‘Ve her şey benimle başlıyor. Her ne sebeple olursa olsun devre arasında enerji biraz durgundu. Maçtan önce de durumun düz olduğunu hissettim. Böylece kendime ve daha iyi enerji sağlamak için neler yapabileceğime bakabildim, ancak hepimiz daha iyiye gittik,’ diye devam etti Rodgers.

Rodgers’ın yaşı nedeniyle Jets’te muazzam bir “şimdi kazan” zihniyeti var.

NFL tarihinde pek fazla takım, hayatlarının beşinci on yılında, franchise’ları için daha önce hiçbir sonuç almamış bir oyuncuya franchise’larını bahse girmedi.

Jets, önümüzdeki hafta mutlaka kazanılması gereken bir durumda Patriots’la karşılaşmak için 2-5’e çıkacak.

New England, yedi hafta boyunca ligin en kötü galibiyetini alan üç NFL takımından yalnızca biri.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *