.

.

Isı mühür çanta-Shrink plastik POF daralan çanta toz geçirmez ambalaj çanta çeşitli boyutları hediye paketleme sıcak hava tabancası

Isı mühür çanta-Shrink plastik POF daralan çanta toz geçirmez ambalaj çanta çeşitli boyutları hediye paketleme sıcak hava tabancası

Müşteri Puanı:

₺ 0.00
Malların
Sipariş verilebilir

★Alışveriş sürecinizi daha keyifli hale getirmek için en sevdiğiniz ürünleri 20 gün içinde alacaksınız. ★Pof termoplastik plastik torba : 4 boyut : 20x33cm, 25x35cm, 30x40cm, 40x60cm, şeffaf ve toz geçirmez, sızdırmazlık makinesi ve sıcak hava tabancası ile kullanılması gerekir. ★Sızdırmazlık makinesi : güç 500w, sızdırmazlık uzunluğu 40cm, kesme fonksiyonu ile. ★Sıcak hava tabancası : güç 2800w, kuyrukta dijital ekran, kademesiz düğme sıcaklık ayarı, iki hız. ★Pof ısıyla daralan film, kitaplarımızın, hediyelerimizin, arşivlerimizin ve diğerlerinin korunması için uygun geniş bir uygulama yelpazesine sahiptir. items.It ürünlerimizi taze ve düzenli tutabilir.Ürün Details How ürünü doğru kullanmak için : 1. Eşyaları büzülme torbasına koyun2. Daha sonra bir sızdırmazlık maddesi ile kapatın3. Bir ısı tabancasıyla eşit şekilde ısıtın (not : aynı alana çok fazla ısı uygulamayın).4. Eşya tamamen çevrelenene kadar.istemi : Termoplastik torbaların bir sızdırmazlık makinesi ve bir ısı tabancası ile birlikte kullanılması gerekirspecification : Termoplastik torba : Malzeme : POFColor : transparent Purpose : Hediyeler, belgeler vb.Gibi çeşitli öğeler için uygundur.Ebat : 20x33cm, 25x35cm, 30x40cm, 40x60cm Sealer : renk : White Sealing uzunluğu : 40cm Power : 500w Usage : manuel operation Heat silah : Rüzgar hızı : iki gears Temperature ekran : kuyruk gösterileri temperature Power : 2800w Usage : el operation Precaution : ürünü ölçülen elle, eğer orada bir fark, 1-3mm, lütfen beni affet!Mağazamızın ürün resimleri gerçek çekimlerdir.Ancak, farklı monitörlerin ince renk farklılıklarına neden olması kaçınılmazdır.Malları size en hızlı şekilde teslim edeceğiz, lütfen satın aldığınızdan ve sabırla beklediğinizden emin olun!Malların alınmasıyla ilgili herhangi bir sorunuz varsa, istediğiniz zaman bizimle iletişime geçebilirsiniz, size hizmet edebilmekten çok memnunuz ve size tatmin edici bir hizmet deneyimi sunmayı garanti ediyoruz!.

Temel özellikleri

Thermoplastic bag:
Material:
POF
Color:
transparent
Purpose:
Suitable for various items, such as gifts, documents, etc.
Size:
20x33cm, 25x35cm, 30x40cm, 40x60cm
Sealer:
color:
White
Sealing length:
40cm
Power:
500w
Usage:
manual operation
Heat gun:
Wind speed:
two gears
Temperature display:
the tail shows the temperature
Power:
2800w
Usage:
handheld operation
Precaution:
The product is measured manually, if there is a difference of 1-3mm, please forgive me! :
The product pictures of our shop are real shots. However, it is inevitable that different monitors may cause subtle color differences. :
We will deliver the goods to you at the fastest speed, please rest assured to buy and wait patiently! :
If you have any questions about receiving the goods, you can contact us at any time, we are very happy to be able to serve you, and guarantee to provide you with a satisfactory service experience! :

Verilen bu kadar mal satın