.

.

Sotlay 6 Pcs Jel mürekkep kalemler, renk Tükenmez Kalem 0.6 mm Noktası Kalemler Geri Çekilebilir Rollerball Kalemler Siyah mürekkep

Sotlay 6 Pcs Jel mürekkep kalemler, renk Tükenmez Kalem 0.6 mm Noktası Kalemler Geri Çekilebilir Rollerball Kalemler Siyah mürekkep

Müşteri Puanı:

₺ 17.54
Malların
Sipariş verilebilir

【Large Storage】Büyük kapasiteli kalem kutusu boyutu 18*9*6 cm olduğunu/7.09*3.54*2.36", küçük şeffaf kalem kutusu boyutu 20*5.5 * 5 cm/7.87*2.17*1.97 " ;kalemlere veya makyaj araçları gibi diğer aletlere kadar tutan geniş depolama alanıyla dolu ve tuvalet malzemeleri. 【Premium Malzeme】 Kalem saklama çantasının Su geçirmez PVC kumaş dış tabakası, kalem çantasını çizilmeye karşı daha dayanıklı ve aşınmaya dayanıklı hale getirir, temizlenmesi kolaydır.Daha kolay kavrama ve gelişmiş fermuar kontrolü için güçlü fermuar tasarımı. 【Fonksiyonel Tasarım】 Ana bölmeyi özelleştirmenizi sağlayan bu Sotlay kalem çantası.Bununla, silgi, ataç,bozuk para ,kupon, yapışkan notlar vb.Gibi küçük eşyaları kolayca tutabilir, seyahatinizi daha rahat hale getirebilirsiniz. 【Multı-Functıon】 Ideal organizatör için ofis şeyler ve okul malzemeleri, masaüstü tutmak organized.It sadece bir kalem kutusu değil, aynı zamanda el sanatları çantası, seyahat taşıma çantası veya makyaj çantası gibi başka amaçlar için de kullanılabilir.Kompakt boyut, yanınıza almak için hemen hemen her çantaya kolayca sığar. 【Tatmin Edici】 Kalem çantası ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçin, sorununuzu 24 saat içinde çözeceğiz.Önemli Notlar : Paket SADECE bir kalem kutusu içerir (KIRTASİYE YOK). Artık dağınık karalamalar veya geçişler yok, hatalarınızı temiz bir şekilde düzeltin!Sotlay Düzeltme Bandı 12 5 mm**6●Bant çekirdek tipi : şeffaf film bant ui düzeltme bandı senin hayal gücüne özgürlük vermek için mükemmel bir araçtır Öğrenin.200* 150 mm●Belirtim yok mess Specifications : detaylar Ürün Adı : 12 düzeltme bandı●Ambalaj boyutu : hataları ve yanlışları kaldırmak için idealdir Düşüncelerinizi not edin, sonra düzeltme bandınızı kullanın ve anında yazın.Planlamacılar, günlükler, ödevler ve sınavlar için harika✔ Karışıklık Yok - Düzeltme sıvısının aksine, dökülme ve karışıklık riski yoktur, bunları düzgün ve düzenli bir şekilde düzeltin.★★ ★ Düzeltme bandı nasıl kullanılır?  Sağ elle kullanım için düzeltme bandını, şeffaf ön yüzü size bakacak şekilde tutun.Ucu düz kağıda bastırın ve yüzeyi soldan sağa doğru düzeltmek için yavaşça örtün.Solak kullanım için, düzeltme silindirini arka tarafınıza bakacak şekilde tutun.Ucu düz kağıda bastırın ve hataları sağdan sola doğru düzeltin.✔ Koruyucu Kapak-Çıkarılabilir kapak, bu düzeltme silindirini, taşıma sırasında bandın kirlenmesi veya hasar görmesi konusunda endişelenmenize gerek kalmadan kalem kutunuzda saklamanızı sağlar. ✔ 6*Fare Düzeltme Bantları.

Temel özellikleri

5mm*12m*6 :
●Tape core type:
transparent film tape
✔Learn - correction tape is the perfect tool to give freedom to your imagination. Jot down your thoughts then use your correction tape and write over instantaneously. Great to use for planners, diaries, homework and exams :
✔ Mess Free  -  Unlike correction fluid, there is no risk of spillage and mess, correct them in a neat and tidy fashion. :
★★★How to use the correction tape?   :
For right-handed use, hold the correction tape, transparent frontside facing you. Press the tip on flat paper and slowly cover the surface to correct, from left to right. For left-handed use, hold the correction roller, backside facing you. Press the tip on flat paper and correct errors from right to left. :
✔ Protective Lid  - Removable cap allows you to store this correction roller in your pencil case without the need to worry about getting the tape dirty or damaged when carried :
Package:6*Mouse Correction Tapes :

Verilen bu kadar mal satın