.

.

WXL Yumruk Ücretsiz Banyo Raf Vantuz Duvara Montaj Banyo Raf Hiçbir İz Tuvalet WC Tuvalet Depolama Raf WXLV (Renk: Haki)

WXL Yumruk Ücretsiz Banyo Raf Vantuz Duvara Montaj Banyo Raf Hiçbir İz Tuvalet WC Tuvalet Depolama Raf WXLV (Renk: Haki)

Müşteri Puanı:

₺ 0.00
Malların
Sipariş verilebilir

● Boyut : 36*16*23.5 CM. ● Çok fonksiyonlu raf, çoklu alan için uygun, delme yok, küçük ayak izi, güçlü uygulanabilirlik, çok renkli seçim. ●Yüksek kaliteli çevre koruma plastikleri, süper yük taşıyan, hızlı kurulum, güçlü ve dayanıklı, çok kanallı el taşlama, doku dolu benimser. ● Hafif ve taşıması kolay, alandan tam olarak yararlanın, insanlaşmış tasarım, ince işçilik, güzel ve basit. ● Ürün kabul süresi 9-16 gündür.Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Ürün Adı : Shelf Size : 36*16*23.5 CMColor sınıflandırma : haki, gri, beyaz, green Material : Yeşil plasticİnstallation yöntem : punch-free Applicable alanı : mutfak, yatak odası, oturma odası, banyo, balkon, office Due için manuel ölçüm 1-2cm hata çıkar, ve çekim koşulları farklı olacaktır, ve renk farkı çıkar, sorduğun için AF dileyin.Genellikle 1-3 gün içinde göndeririz ve 9-16 gün alırız.Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Temel özellikleri

Verilen bu kadar mal satın