.

.

SoarUp Uzaktan Kumanda, uzaktan Kumanda El için AVR‑1913 AVR‑2113 AVR‑2313 için Yedek

SoarUp Uzaktan Kumanda, uzaktan Kumanda El için AVR‑1913 AVR‑2113 AVR‑2313 için Yedek

Müşteri Puanı:

₺ 0.00
Malların
Sipariş verilebilir

Dayanıklı Uzaktan Kumanda : Yüksek kaliteli ABS ve silikon malzemelerden yapılmış, uzaktan kumandayı aşınmaya dayanıklı ve dayanıklı hale getirir.Uygulama : AVR‑1913, AVR‑2113 ve AVR‑2313 için uygundur, orijinalin kaybolması veya kırılması durumunda mükemmel bir alternatiftir.Yedek Uzaktan Kumanda : Bu, orijinal uzaktan kumandanın tüm işlevlerini kapsayan özel bir yedek uzaktan kumandadır.Kullanımı kolay : Ürün sadece kavraması kolay bir şekil tasarımına sahip olmakla kalmaz, aynı zamanda güzel bir görünüme ve rahat bir his verir.Pili Kullanıma Koyun : Alternatif uzaktan kumandanın kullanımı kolaydır, karmaşık prosedürler gerektirmez ve karmaşık kodlar gerektirmez.Özellik : 1. Bu, orijinal uzaktan kumandanın tüm işlevlerini kapsayan özel bir yedek uzaktan kumandadır.2. AVR‑1913, AVR‑2113 ve AVR-2313 için uygundur, orijinalin kaybolması veya kırılması durumunda mükemmel bir alternatiftir.3. Yüksek kaliteli ABS ve silikon malzemelerden yapılmış, uzaktan kumandayı aşınmaya dayanıklı ve dayanıklı hale getirir.4. Ürün sadece kavraması kolay bir şekil tasarımına sahip olmakla kalmaz, aynı zamanda güzel bir görünüme ve rahat bir his verir.5. Alternatif uzaktan kumandanın kullanımı basittir, karmaşık prosedürler gerektirmez ve karmaşık kodlar gerektirmez.1 Pil AA(2) Pil Olmadan 10m/49.2 ft Battery Tipi : 2 x AAA Pil (Teslimat) RC-1167 Remote Kontrol Mesafe : Paket Listesi : 1 x Uzaktan Kumanda ve piller gerekli sevk edilen Not 2313 Model 2113 AVR AVR-1913 AVR Uzaktan Control Shell Malzeme : ABS + Silikon Button Applicable Modeller özellikler : Öğe Türü : : : : . Lütfen uzaktan kumandayı nemli bir yere kullanmayın veya koymayın.Yüksek sıcaklık ortamı, çünkü uzaktan kumandanın bileşenlerine zarar vermek kolaydır.Veya bileşenlerin yaşlanmasını hızlandırın.Davanın deformasyonu.2. Kabuk üzerindeki kiri temizlemek için su, benzin ve diğer organik temizleyicileri kullanmayın, çünkü temizleyici aşındırıcıdır.3. Uzaktan kumanda çalışmıyorsa, lütfen kendiniz tamir için açmayın, sadece tamir için ev aletleri tamir departmanına gönderin.4. Lütfen uzaktan kumandanın yüksek bir yerden düşmesini önleyin ve uzun süre kullanılmadığında pili çıkarın.

Temel özellikleri

Item Type:
Remote Control
Shell Material:
ABS + Silicone Button
Applicable Models:
For AVR-1913 AVR-2113 AVR-2313
Model:
RC-1167
Remote Control Distance:
Up to 10m/32.8ft
Battery Type:
2 x AAA Batteries (Delivery Without Batteries)
Package List:
1 x Remote Control(Two AA batteries are required and shipped without batteries) :
1. Please do not use or place the remote control in a humid place. High temperature environment, because it is easy to damage the components of the remote control. Or accelerate the aging of components. Deformation of the case. :
2. Do not use water, gasoline and other organic cleaners to clean the dirt on the shell, because the cleaner is corrosive. :
3. If the remote control doesn't work, please don't open it for repair by yourself, just send it to the home appliance repair department for repair. :
4. Please prevent the remote control from falling from a high place, and remove the battery when it is not in use for a long time. :

Verilen bu kadar mal satın