.

.

Cep Telefonu Ekran Yakınlaştırma 12 inç Cep Telefonu 3D Ekran Video Büyüteç Braketi Katlanır Büyütülmüş Masaüstü Smartphone Film

Cep Telefonu Ekran Yakınlaştırma 12 inç Cep Telefonu 3D Ekran Video Büyüteç Braketi Katlanır Büyütülmüş Masaüstü Smartphone Film

Müşteri Puanı:

₺ 0.00
Malların
Sipariş verilebilir

9 inç Cep Telefonu ekran büyüteci Braketi Masaüstü Smartphone Film Video HD Amplifying Projektör Standı.Özellikler : .Radyasyonu azaltın ve ultraviyole ışınlarını önleyin.Lütfen sipariş vermeden önce adres ve iletişim bilgilerinin doğru olup olmadığını kontrol edin.Ürünle ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen e-posta yoluyla benimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Lütfen sipariş vermeden önce adres ve iletişim bilgilerinin doğru olup olmadığını kontrol edin.Ürünle ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen e-posta yoluyla benimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Görsel yorgunluğu azaltın, Hatta Telefon bizden uzaktayken net görüş sağlayın.9 inç geniş ekran, yüksek çözünürlüklü radyasyondan korunma.Görüşünüzü korumak için mesafeyi yakınlaştırın.Taşıması kolay, Taşınabilir.Şartname : Malzeme : Pleksiglas + Fiberboard Zoom : 2-2.5 Times Viewing Mesafesi : 1-15 m / 3.28-49.21 ft (Önerilir) Ürün Özellikleri : HD Zoom, telefon tutucuekran Boyutu : 9 inçürün Boyutu : 190 X145 X10 MM / 7. 48 X5. 71 X0. 39"Uyumlu : her türlü akıllı telefon için uygunrenk : Beyaz, siyahnasıl kullanılır : 1. Lütfen doğrudan güneş ışığında veya güçlü ışıkta kullanmaktan kaçının, ışık nedeninin net olmadığından kaçının, karanlık ışık ortamında daha iyi görünecektir.2. Sert kullanmayın silin çizik lens, kullanılmadığı zaman, lens korumak için yumuşak bir bez kullanın lütfen.3. En iyi görünümü ve en iyi amplifikasyon efektini ve en iyi tanımı elde etmek için cep telefonu çerçevesinden objektife ve açıya olan mesafeyi ayarlayın, odak uzunluğunu, objektif açısını ayarlayın.Lens daha büyük olduğundan, ayna biraz yansıtıcı fenomen, lütfen ışığın parlaklığını ve ışığın açısını ayarlayın.Notlar : 1. Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Teşekkürler!2. Lütfen manuel ölçüm nedeniyle 1-3mm ölçüm sapmasına izin verin.Paketler : 1 X Cep Telefonu ekran büyüteci Braketi.

Temel özellikleri

Material:
Plexiglass + Fiberboard
Zoom:
2-2.5 Times
Viewing Distance:
1-15m/3.28-49.21ft(Recommended)
Product Features:
HD Zoom, Phone Holder
Screen Size:
9 inch
Product Size:
190 X 145 X 10mm/7.48 X 5.71 X 0.39
Compatible:
Suitable for all kinds of smartphones
Color:
White, Black
How to use it:
1. Please avoid using in direct sunlight or strong light, avoid light cause is not clear, it will display better in the dark light environment. :
2. Do not use hard wipe scratch the lens, when not in use, please use a soft cloth to protect the lens. :
3. Adjust the distance from mobile phone frame to the lens and angle, adjust focal length, lens angle, in order to achieve the best view and optimal amplification effect and the best definition. :
Because the lens is larger, the mirror slightly reflective phenomenon, please adjust the brightness of the light and the angle of the light. :
Notes:
1. Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you! :
2. Please allow 1-3mm measuring deviation due to manual measurement. :
Packages:
1 X Mobile Phone Screen Magnifier Bracket :

Verilen bu kadar mal satın