.

.

Genel unisex-yetişkin Beyzbol

Genel unisex-yetişkin Beyzbol

Müşteri Puanı:

₺ 0.00
Malların
Sipariş verilebilir

Bu öğeyi herhangi bir nedenle iade edebilirsiniz : nakliye ücreti yok.Öğe yeni ve kullanılmamış durumda iade edilmelidir.Dönüşe başlamak için Emirlerinize gidin.İade nakliye etiketini yazdırın.Bu gemi!.Örgü.Çıtçıtlı kapatma. Mesh Örgü sırt, nefes alabilen ve hafif, havuzda veya denizde ıslandığında son derece hızlı kurur. Unique Benzersiz Amerikan bayrağı baskısı harika görünüyor.Bağımsız gün, Ulusal Gün ve diğer hafıza günleri için harika. dancing Uygun dans, sokak fotoğrafçılığı, hip hop, uzanmanız, açık hava etkinlikleri, okul, müzik festivalleri ve moda etkinlikleri. people Asya insanlar boyutu Avrupa ve Amerikan'dan 1 veya 2 beden daha küçüktür.Lütfen satın almadan önce ürün boyutunu kontrol edin, teşekkürler. string Dize ile kadınlar için kova şapkaları erkekler için kova şapkaları gençler için komik kova şapkaları boyun korumalı erkekler için balıkçı şapkası büyük kafalar için balıkçı şapkası kadınlar için balıkçı şapkası çocuklar için balıkçı şapkası.Bu öğeyi herhangi bir nedenle iade edebilirsiniz : nakliye ücreti yok.Öğe yeni ve kullanılmamış durumda iade edilmelidir.Dönüşe başlamak için Emirlerinize gidin.İade nakliye etiketini yazdırın.Bu gemi!.Açıklama : Yüksek kaliteli pamuklu malzemeden yapılmış, bebekler, küçük çocuklar ve çocuklar için en iyi güneş koruma kapsamı.Örgü sırt, nefes alabilen ve hafif, havuzda veya denizde ıslandığında son derece hızlı kurur.Geniş ağızlı, çocuklarınızı dışarıda serin tutun.Ebeveyn-Çocuk güneş şapkası, ebeveyn ve çocuklar arasında daha yakın bir ilişki yaratır.Benzersiz Amerikan bayrağı baskısı harika görünüyor.Bağımsız gün, Ulusal Gün ve diğer hafıza günleri için harika.Ayarlanabilir bir boyutlu snapback kapatma.Balıkçılık, safari, seyahat, kamp, tekne vb.Için idealdir. 1 beyzbol şapkası sadece, diğer aksesuarlar dahil değildir resimde demo!Şartname : Malzeme : Pamuk Renk : resim gösterildiği gibi.Isteğe bağlı Boyutu : Bir Yetişkin, B Çocuklar Çocuklar Baş Çevresi : 48-54 cm (18.89-21.26 in) Yetişkin Baş Çevresi : 56-58 cm (22.05-22.83 in) Miktar : 1 pc Sıcak istemi : 1.Asya halkının boyutu, Avrupa ve Amerikan'dan 1 veya 2 beden daha küçüktür. 2.Düşük sıcaklıkta yıkadığınızı,ağartıcı kullanmadığınızı ve uzun süre yanan güneşin altına koymadığınızı lütfen unutmayın. 3.As farklı ölçüm yöntemleri, öğeler hakkında 1-3 cm sapma meydana gelecektir, lütfen sipariş vermeden önce sizin için uygun olduğundan emin olun. 4.Nedeniyle farklı monitörlerde ve lamba ışığı, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir, gerçekten anlayışınız için teşekkür ederiz!Paket içerir : 1 x beyzbol şapkası(perakende paketi olmadan).

Temel özellikleri

Material:
Cotton
Color:
As pictures shown.
Optional Size:
A Adult, B Kids
Kids Head Circumference:
48-54cm(18.89-21.26in)
Adult Head Circumference:
56-58cm(22.05-22.83in)
Quantity:
1 pc
Warm prompt:
1.Asian people size is 1 or 2 sizes smaller than European and American. :
2.Please note that low temperature washed,do not bleach and place under the blazing sun for quite a long time. :
3.As different measuring methods,it will occur 1-3 cm deviation about the items,please ensure that it is okay for you before ordering. :
4.Because of different monitors and lamplight,the picture may not reflect the actual color of the item,really thank you for your kind understanding! :
Package includes:
1 x Baseball Hat(without retail package) :

Verilen bu kadar mal satın