.

.

LED Lamba Yurt Başucu Lambası Çocuk Çalışma Öğrenci Masaüstü Göz Koruması Küçük Masa Lambası kalemlik Depolama (Camgöbeği)

LED Lamba Yurt Başucu Lambası Çocuk Çalışma Öğrenci Masaüstü Göz Koruması Küçük Masa Lambası kalemlik Depolama (Camgöbeği)

Müşteri Puanı:

₺ 0.00
Malların
Sipariş verilebilir

20 LED göz koruma lambası boncukları, optik modül yumuşak bir ışık gölgesi benimser, ışık düzgün ve yumuşaktır ve kullanım verimliliği artar.360°bükülebilir ışık direği, istediğinizi yapmanızı sağlar ve kalem tutucu saklanır ve daha fazla yer tasarrufu sağlar.Akıllı dokunuş, anahtara dokunun ve ardından karanlıktan parlaklığa, üç blok parlak ışığa, çeşitli kullanım ihtiyaçları için uygun karartmaya dokunun.Evrensel USB şarjı, çeşitli cihazları bağlamak için uygun bir güç kaynağına, bilgisayara veya güç bankasına bağlanabilir.Çift göz koruma ışık kaynağı, kaymaz taban, yumuşak kızdırma, okuma ve öğrenme için daha uygun.Notlar 1. Tehlikeyi önlemek için lütfen uzun süre kullanılmazsa elektrik fişini çekin 2. Lütfen şarj etmek için nitelikli bir güç adaptörü kullanın (DC5 V, 500m A.) 3. Pil azaldığında, zamanında şarj edilmesi gerekir ve pil bitene kadar şarj edilemez. 4. Pil ömrünü etkilememek için şarj süresi 8 saati geçmemelidir 5. Uzun süre uygulanmadığında, tamamen şarj edildikten sonra saklanmalı ve 2-3 ay boyunca saklandıktan sonra bir kez yeniden şarj edilmelidir. 6. Yüksek sıcaklık veya nemli ortamda kullanmaktan kaçının.

Temel özellikleri

Verilen bu kadar mal satın