.

.

Jenerik Oje Organizatör, Ayarlanabilir Çift Katmanlı Saklama Kutusu Kasa, büyük Alt Bölme 15 Ml 20 Şişe kadar Tutar (0.5 fl .oz)

Jenerik Oje Organizatör, Ayarlanabilir Çift Katmanlı Saklama Kutusu Kasa, büyük Alt Bölme 15 Ml 20 Şişe kadar Tutar (0.5 fl .oz)

Müşteri Puanı:

₺ 0.00
Malların
Sipariş verilebilir

【Büyük Alt Bölme】Büyük bir alt bölme (ayarlanabilir şişe bölücülerle) 20 şişe 15 ml'ye kadar tutar (0.5 fl.oz) oje.Bölücülerin 3.25 boyunun altındaki şişelere uyduğunu lütfen unutmayın. 【Çift Katmanlı Tasarım】 Çift Katmanlı Tasarım.Tırnak sanat fırçaları, manikür kesiciler, dosyalar, çıkartmalar, makaslar, cila sökücü ve diğer küçük aksesuarları saklamak için çeşitli cepler ve elastik bantlar. 【Sökülebilir Bölücüler】 Şişe bölücüler esnek ve sökülebilir, çeşitli şişe özelliklerini saklamak için uygun ve günlük temizlik için kolaydır.Üstteki tutamak, oje şişelerinin eşit ve dik bir şekilde taşınmasını sağlar. 【Oje Organizatörü】 Bu kılıf, hareket halindeyken oje ve manikür seti almak için mükemmeldir.Evde günlük kullanım için de uygundur. 【Premium Malzeme】 Ağır hizmet tipi naylondan yapılmış, daha dayanıklı ve çizilmeye karşı dayanıklıdır.Oje şişelerinizi korumak için yumuşak yastıklı iç kısım.Açıklama : -Ağır naylon yapılmış, daha dayanıklı ve çizilmeye dayanıklı.Oje şişelerinizi korumak için yumuşak yastıklı iç kısım. - Çift Katmanlı Tasarım.Tırnak sanat fırçaları, manikür kesiciler, dosyalar, çıkartmalar, makaslar, cila sökücü ve diğer küçük aksesuarları saklamak için çeşitli cepler ve elastik bantlar. - Büyük bir alt bölme (ayarlanabilir şişe bölücülerle) 20 şişe 15 ml'ye kadar tutar (0.5 fl.oz) oje.Bölücülerin 3.25 " yüksekliğin altındaki şişelere uyduğunu lütfen unutmayın.Şişe bölücüler esnek ve sökülebilir, çeşitli şişe özelliklerini saklamak için uygun ve günlük temizlik için kolaydır.Üstteki tutamak, oje şişelerinin eşit ve dik bir şekilde taşınmasını sağlar. - Bu kılıf, hareket halindeyken tırnak cilası ve manikür seti almak için mükemmeldir.Evde günlük kullanım için de uygundur.Şartname : - Ürün detaylı boyutu : 9.01x7.48x5 inç/22.9x19.0x12.7 cm - Malzeme : naylon - Kullanım : Seyahat / masaüstü /iş-Tipi : organizatörözellikler : Ürün açıklamasına bakın Paket İçerir : 1x oje organizatör.

Temel özellikleri

Verilen bu kadar mal satın