.

.

Kadın Baskılı Kırpılmış Tulum Casual Düğme Askı Pamuk Ve Keten Tulumlar Gevşek Geniş Bacak Cepler Pantolon Tulum (Yeşil 1,X-Large)

Kadın Baskılı Kırpılmış Tulum Casual Düğme Askı Pamuk Ve Keten Tulumlar Gevşek Geniş Bacak Cepler Pantolon Tulum (Yeşil 1,X-Large)

Müşteri Puanı:

₺ 0.00
Malların
Sipariş verilebilir

【Kalite Ömrü】 : ????10 yılı aşkın bir süredir dayanıklı yüksek kaliteli giysiler üretiyoruz.Vücut uyan tasarımı giyim kararlı, özgürce hayatın içinde seyahat için izin veriyoruz. 【Özgüven hakkında】 : ????Kendin ol.Beğendiğin kıyafetleri giy.Kadınlar özgüveninizi arttırmalı ve en iyisi olduğunuzu hissetmelidir.Ofiste bir gün olsun ya da arkadaşlarınızla takılmak olsun, şık ve pratik stillerimiz her durum için uygundur. 【Boyut hakkında】 : ????Lütfen bu boyutun bir Asya boyutu olduğunu ve kişiden kişiye değişebileceğini unutmayın.Her marka için boyut bilgileri aşağıdaki gibidir : different.So lütfen boyut tablosuna değil, boyut grafiğimize bakın.çok teşekkür ederim. 【Bakımı kolay】 : ????soğuk su ya da el yıkama/yıkama ayrı ayrı/makine yıkama/ütü ya/ya da asılı kurutma kurutma, yüksek sıcaklık önlemek çamaşır suyu değil. 【HİZMET】 : ????Müşterilerimize %100 memnuniyet sağlamayı taahhüt ediyoruz.Müşteri önerilerine göre ürünlerimizi geliştirmeye devam edeceğiz.Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.24 saat içinde size tatmin edici bir cevap vereceğiz.Renk : Yeşil 1 / Boyut : X-Large.

Temel özellikleri

Verilen bu kadar mal satın