.

.

14 pairs Pamuk Saç Klipler QianCraftKits Hiçbir Kayma Keçe Sarılmış Yapış Klip Set Bebek ve Toddlers için (saf renk klipler)

14 pairs Pamuk Saç Klipler QianCraftKits Hiçbir Kayma Keçe Sarılmış Yapış Klip Set Bebek ve Toddlers için (saf renk klipler)

Müşteri Puanı:

₺ 25.98
Malların
Sipariş verilebilir

Qian Craft Kits, müşterilerine yüksek kaliteli ürünler sunmaya kendini adamıştır.Sattığımız tüm saç tokaları, "Qian Craft Kits= Her zaman daha iyi bir yaşam Sağlamak" ilkesini izleyerek , günlük işlevselliğinize tam bir uyum sağlamak için şık bir şekilde tasarlanmış ve özenle üretilmiştir. Bu yüzden güvenle alışveriş yapın.Özellikler : Renk : 7 farklı renk,resim, büyük Malzeme : Keçe ve pamuk Boyutu : göster.4cm/ 0.78x2.12inches Paket İçerir : Hissettim, her renk (İki Özelliği çift) : - 14pairs/ 28pcs saç çırpıda klipleri klibi çok güzel sarılmış, saç klibi çok güzel yapıyor. - Güzel saç tokaları, kızlarınız için güzel bir saç modeli yaparak saç şekillendirme için harika bir araçtır. -10 pairs / 20 pcs renkli saç klipler paketi ile gel, sizin kız seviyor renk seçebilirsiniz-Saç klipler set kızları için ideal bir hediye - Saç klipler kumaş ve metal yapılır, rahat ve yüksek kaliteli giymek için Not : - Lütfen ölçüm bakın.Normal aralıkta küçük ölçüm hatasına izin verilir. - Monitör, kamera veya diğer faktörler nedeniyle hafif bir renk farkı olabilir, lütfen fiziksel öğeye bakın.

Temel özellikleri

Color:
7 different colors,as pictures show Material

Verilen bu kadar mal satın