.

.

RENSLAT 12 L Otomatik Fotoselli Akıllı çöp tenekesi sensörlü çöp kutusu Çöp çöp kutusu Mutfak çöp tenekesi Çöp Kovaları (Renk:

RENSLAT 12 L Otomatik Fotoselli Akıllı çöp tenekesi sensörlü çöp kutusu Çöp çöp kutusu Mutfak çöp tenekesi Çöp Kovaları (Renk:

Müşteri Puanı:

₺ 0.00
Malların
Sipariş verilebilir

Bu geri dönüşüm kutusunu ofislerde, banyolarda, yatak odalarında vb. Kullanmanızı öneririz.Güçlü mutfak çöp kutusu.Boyutu : 9.4 in(L)×7.4 in(W)×12.2 in(H), 12 L büyük kapasiteli, büyük açılış tasarım, çöp damping için uygun.Bu çöp kutusu, mutfakta veya ofiste harika görünen ve herhangi bir dekoru tamamlayan modern ve şık bir tasarıma sahiptir.Ön ve tarafı birleştiren mühendislik tasarımı, farklı senaryoların ihtiyaçlarını karşılamak için ailenin herhangi bir yerine yerleştirilebilir. % 100 temas yok!Kapak dalga / diz indüksiyonu ile açılabilir.iç hava taze tutmak ve eve sağlıklı olun.Bu geri dönüşüm kutusunu ofislerde, banyolarda, yatak odalarında vb. Kullanmanızı öneririz.Güçlü mutfak çöp kutusu.Boyutu : 9.4 in(L)×7.4 in(W)×12.2 in(H), 12 L büyük kapasiteli, büyük açılış tasarım, çöp damping için uygun.Bu çöp kutusu, mutfakta veya ofiste harika görünen ve herhangi bir dekoru tamamlayan modern ve şık bir tasarıma sahiptir.Ön ve tarafı birleştiren mühendislik tasarımı, farklı senaryoların ihtiyaçlarını karşılamak için ailenin herhangi bir yerine yerleştirilebilir.% 100 temas yok!Kapak dalga / diz indüksiyonu ile açılabilir.iç mekan havasını taze tutun ve evinizi yapın healthier.Name : 12 L basit elektrikli çöp kutusu Malzeme : ABSProduct kapasite : Pil modelleri/Şarj/pil çift amaçlı : 12 L / 3.1 gallons Scope uygulama : ofis, oturma odası, yatak odası, mutfak, vb.Paket içeriği : 1 * çöp kutusu Not : 1. Lütfen satın almadan önce boyutu ve rengi onaylayın.2. Ürün fotoğrafında çöp tenekesi dışında başka öğe yok.3. Boyut manuel olarak ölçülür.Bu yanlış olabilir, bu normaldir, lütfen gerçek boyuta bakın, teşekkür ederim.5. Aydınlatma ve ekran farkı nedeniyle, ürünün rengi resimden biraz farklı olabilir, lütfen anlayın.6. Ürünlerimizle ilgili herhangi bir sorun bulursanız, lütfen iletişim e-postası yoluyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Sorununuzu en kısa sürede çözeceğiz.7. Mağazamızı ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz, mağazamıza girmek için tıklayın, aralarından seçim yapabileceğiniz daha fazla ürün var.Çöp kutusu gerçekten zarif ve güzel.Dar köşelerde ince ve kompakt çöp kutuları kullanılabilir ve ölü köşeler etkili bir şekilde kullanılabilir.Paketler : 1 X çöp kutusu.

Temel özellikleri

Verilen bu kadar mal satın