.

.

Alüminyum Alaşım Araba Tampon Yıkama, 9-Colors Tampon Gövde Çamurluk Hatch Kapakları Evrensel Araba Tamponları İçin Fit (siyah)

Alüminyum Alaşım Araba Tampon Yıkama, 9-Colors Tampon Gövde Çamurluk Hatch Kapakları Evrensel Araba Tamponları İçin Fit (siyah)

Müşteri Puanı:

₺ 19.18
Malların
Sipariş verilebilir

【Yüksek Kalite】 Araba tampon yıkayıcı, yüksek güvenilirlik, korozyon önleyici, aşınma direnci, sağlam, kolay çatlamayan, uzun süre kullanılabilen yüksek kaliteli alüminyum alaşımlı malzemeden yapılmıştır. 【Fonksiyonlar】Bu, tamponlarınızın daha serin görünmesini sağlayan güzel bir motor bölmesine son dokunuşu vermek için mükemmel bir parçadır. 【Kolay Kurulum】 Hızlı serbest bırakma bağlantı elemanının kurulumu kolaydır,eski veya kırık olanı doğrudan değiştirebilir, orijininize mükemmel uyum sağlar, çok kolaylık sağlamak için hızlı, kolay ve sık sık çıkarılmasını sağlar. 【Brand New】 100 % marka yeni yüksek kaliteli ürünler, sıkı ve kapsamlı test, sevkiyat öncesi kalite ile hiçbir sorun olmadığından emin olmak için, kullanım kolaylığı. 【Yerleşimi】 Tampon yıkayıcı ön tamponlar, arka tamponlar, bagaj/kapak kapakları vb.Için uygundur., 4 bağlantı elemanı, 4 o-ring, 4 cıvata, 4 somun ve 4 conta dahil olmak üzere 4 adet set ile birlikte gelir, bu nedenle ekonomiktir.Özellikler : 1. Tampon yıkayıcı ön tamponlar, arka tamponlar, bagaj/kapak kapakları vb.Için uygundur., 4 bağlantı elemanı, 4 o-ring, 4 cıvata, 4 somun ve 4 conta dahil olmak üzere 4 adet set ile birlikte gelir, bu yüzden ekonomiktir, Lütfen 2 satın aldığınızdan emin olun. Araba tampon yıkayıcı, yüksek güvenilirlik, korozyon önleyici, aşınma direnci, sağlam, kolay çatlamayan, uzun süre kullanılabilen yüksek kaliteli alüminyum alaşımlı malzemeden yapılmıştır 3. 100 % marka yeni yüksek kaliteli ürünler, sıkı ve kapsamlı test, sevkiyat öncesi kalite ile hiçbir sorun olmadığından emin olmak için, kullanım kolaylığı4. Bu, tamponlarınızın daha serin görünmesini sağlayan güzel bir motor bölmesine son dokunuşu vermek için mükemmel bir parçadır 5. Quick release Raptiye kurulumu kolay,bu yüzden : Malzeme : Alüminyum Alaşımlı Renk : Mavi,Gri, Mor, Altın, Gümüş, Kırmızı, Yeşil, Sarı, Siyah(isteğe bağlı) Boyutu : 2.5 x 0.8 x 1cm/pano" x 0.31" x 0.4" Madde Miktar : 4 adet Set Paket Ağırlık : yaklaşık conveniencel fazla Özellikler getirmek için doğrudan eski veya kırık bir yerine, tamamen özgün bir eşi, hızlı, kolay ve sık kaldırma, olabilir. 83g paket İçeriği : 4 x Bağlantı Elemanları 4 x O-ringler 4 x Cıvata 4 x Somun 4 x Contalar.

Temel özellikleri

Verilen bu kadar mal satın