.

.

ZYLZL duş sandalyesi, küvet Koltuk Katlanır duş taburesi Kolay Transferler duş sandalyesi banyo oturağı Çok Fonksiyonlu duş tezgahı

ZYLZL duş sandalyesi, küvet Koltuk Katlanır duş taburesi Kolay Transferler duş sandalyesi banyo oturağı Çok Fonksiyonlu duş tezgahı

Müşteri Puanı:

₺ 0.00
Malların
Sipariş verilebilir

Yaşlı Yaşlılar, Engelliler, Bariatrik, Engelli Bireyler, Yaralılar ve Banyo yaparken Oturmak isteyen Diğerleri için Banyoda Faydalıdır.Ergonomik Olarak Tasarlanmış Koltuklara Göre, İnsanlar Oturur ve Daha Rahat,Koltuk Genişletme Tasarımı,Farklı İnsan Grupları için Uygun Aktiviteler için Alanı Arttırır.tabure, Optimum Fiyat-Performans Oranı ve Depolama Sırasında Minimum Alan Gereksinimi için Popülerdir.Hızlı Bir Şekilde Katlanabilir.ana Çerçeve Malzemesi Alüminyum Alaşımıdır, 150 Kg'a kadar Emniyet Yükü, Size Yeterli Destek Kuvveti Sağlar, Hafif, Dayanıklı ve Korozyona Dayanıklıdır,Koltuk Sağlam ve Temizlenmesi Kolaydır.Korozyon Direncinde Mükemmel Performans Gösteren Pas Geçirmezlik ve Oksidasyon Kaplaması, Aşırı Ortamlarda Her Zaman Yeni Kalır.Bu Duş Sandalyesi, Yaşlılar veya Duşta Biraz Destek Kullanabilen Sınırlı Hareket Kabiliyetine Sahip Kişiler için Güvenli ve Konforlu bir Banyo Çözümü Sunar.Şartname : Öğe Türü : Duş Taburesi / duş sandalyesi / Banyo Tezgahımalzeme : Alüminyum alaşımyükseklik : 56 X 87 X ( 98 107 ) cm / 22 X 34.2 X ( 38.6 42.1 ) inçpaket Ağırlığı : Yaklaşık 8kgtemizleme Yöntemi : Islak bez Fırçalayın, Doğal Olarak kurutunmaksimum Yük Kapasitesi : 150 Kg (330.7 Lbs ) Avantaj : 1. 4 Tekerlek Freni2. tuvalet 35cm3'e kadar uzatılmıştır. tuvalet yukarı Çekilebilir veya İleriye Doğru Çekilebilir4. Aletsiz Hızlı Bir Şekilde Katlayın※ Paket Listesi : 1 X Duş Taburesi( Kendiniz Monte Etmeniz Gerekir )Önlemler Bu Ürün Sadece Duş Tabureleri Satar ve Diğer Ürün Resimlerini İçermez.Manuel Ölçüm yaparken, Ürün Boyutu Güçlü ışık nedeniyle 15 cm'lik Fiziksel bir Hata Gösterebilir, Bu Ürün Belirli bir Renk Farkı Üretecektir.Bu Normal ve Kaçınılmazdır.Anlayışınız için teşekkür ederiz!Ürünü Kullanmadan veya Tüketmeden Önce Ürünle Birlikte Verilen Etiketleri, Uyarıları ve Talimatları Her Zaman Okumalısınız ve Yalnızca Web Sitemizde Sunulan Bilgilere Güvenmemelisiniz.Bizim Dükkana hoşgeldiniz !Herhangi Bir Özel Ürün Sorunuz Varsa, Lütfen Bizimle İletişime Geçin.Siparişinizi 30 Gün İçinde Alamıyorsanız Lütfen Bizimle İletişime Geçin!Notçünkü çekim ışıkları, monitörler ve Diğer Faktörler, Ürün Resmi Gerçek bir şey ile Hafif bir Renk Farkı Olabilir.

Temel özellikleri

Item Type:
Shower Stool / Shower Chair / Bath Bench
Material:
Aluminum Alloy
Height:
56 X 87 X ( 98 107 ) cm / 22 X 34.2 X ( 38.6 42.1 ) inch
Package Weight:
Approx 8Kg
Cleaning Method:
Wet Cloth Scrub, Dry Naturally
Max Load Capacity:
150 Kgs ( 330.7 Lbs )
Advantage :
1. 4 Wheel Brakes :
2. the Toilet is Lengthened to 35Cm :
3. the Toilet Can Be Pulled up or Pulled Forwards :
4. Quickly Fold Without Tools :
※ Package List:
1 X Shower Stool( Need to Assemble Yourself ) :
Precautions :
This Product Only Sells Shower Stools, and Does Not Contain Other Product Pictures. :
When Measuring Manually, the Product Size May Show a Physical Error of 15 cm :
Due to Strong Light, This Product Will Produce a Certain Color Difference. This is Normal and Inevitable. Thank You for Understanding! :
You Should Always Read the Labels, Warnings and Instructions Provided with the Product Before Using or Consuming It and Not Solely Rely on the Information Presented on Our Website. :
Welcome to Our Shop ! If You Have Any Specific Product Queries, Please Contact Ours. :
Please Contact Us If You Can Not Receive Your Order Within 30 Days! :
Because of Shooting Lights, Monitors and Other Factors, the Product Picture May Have a Slight Color Difference with the Real Thing. :

Verilen bu kadar mal satın