.

.

SHANGYAN Duvara Monte havlu ısıtıcı ile Üst Raf, enerji Verimli 65 W Elektrikli havlu askısı için Banyo, havlu ısıtıcı Ray(920520300mm)

SHANGYAN Duvara Monte havlu ısıtıcı ile Üst Raf, enerji Verimli 65 W Elektrikli havlu askısı için Banyo, havlu ısıtıcı Ray(920520300mm)

Müşteri Puanı:

₺ 0.00
Malların
Sipariş verilebilir

✔ Lüks Tasarım : Havlu ısıtıcı, ev havlularını ısıtmak için mükemmel bir çözümdür.Havlu ısıtıcısı, ısıyı eşit olarak dağıtmak, büyük bir havlu veya bornozu ısıtmak için kare tüp kullanır.Rengi ve tasarımı her dekorasyona uygundur. ✔ Yerden Tasarruf : Bu duvara monte havlu ısıtıcısı, kompakt tasarımla çok fazla yerden tasarruf etmenize yardımcı olabilir ve daireniz, yurtunuz ve diğer sınırlı alanlarınız için mükemmeldir. ✔ Mükemmel Performans : Havlularınızı kuru ve sıcak tutar.Islak ve donmuş soğuk bir günde size rahat bir deneyim sunar.Hoş olmayan kokuları gidermeye yardımcı olur ve banyoları ferahlatır. Clean Kolay Temizlik Ve Kurulum : 304 paslanmaz çelikten imal edilen bu havlu ısıtıcısının, havlu ısıtıcısı soğuk olduğunda yumuşak ve kuru bir bezle temizlenmesi kolaydır.Gerekli tüm donanım ve aletler pakete dahildir ve kullanım kılavuzumuz kullanılarak kolayca monte edilir. WARRANTY %100 KALİTE GARANTİSİ : Müşteriye %100 kalite garantisi, 24 saat müşteri desteği sağlıyoruz!Herhangi bir sorun, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen.Ürün malzemesi : 304 # paslanmaz çelikısıtma süresi : 5-10min Power : 65würün boyutu : 920 * 520 * 300mmyüzey işleme : 8 K ayna ışıksu geçirmez sınıf : IP55 Sertifika : CCC / CQC / CE / SAA.

Temel özellikleri

Verilen bu kadar mal satın