.

.

WSZJJ El Dokuması Rattan Ev Depolama Sepeti, Masaüstü Sehpa, Enkaz Sıralama Sepeti, Uzaktan Kumanda, aperatif Meyve Sepeti (Boyut:

WSZJJ El Dokuması Rattan Ev Depolama Sepeti, Masaüstü Sehpa, Enkaz Sıralama Sepeti, Uzaktan Kumanda, aperatif Meyve Sepeti (Boyut:

Müşteri Puanı:

₺ 0.00
Malların
Sipariş verilebilir

Eşyalarınızı mağazanızda saklayabilirsiniz. basket.It ellerinize zarar vermeden yumuşaktır ve evin tadını kolayca arttırır.Rattan'ın yaşlanması kolay değildir ve dayanıklıdır.Özellikler : El yapımı, kullanışlı ve pratik, beautiful.It aperatifler ve meyveler tutabilir, masaüstünde çeşitli eşyalar saklayabilir, vb.Eşyalarınızı mağazanızda saklayabilirsiniz. basket.It ellerinize zarar vermeden yumuşaktır ve evin tadını kolayca arttırır.Rattan'ın yaşlanması kolay değildir ve dayanıklıdır.Özellikler : El yapımı, kullanışlı ve pratik, beautiful.It aperatifler ve meyveler tutabilir, masaüstünde çeşitli eşyalar saklayabilir, etc.Name : Depolama sepetimalzeme : Rattan Color : şekilde gösterildiği gibima Lzeme : El dokumanotlar : 1. Manuel ölçüm nedeniyle, lütfen 1-3 cm'lik bir farka izin verin.2. Bilgisayar ekranı nedeniyle, gerçek renk resimden biraz farklı olabilir, lütfen anlayın, teşekkür ederim.Sadece ana ürün satılır, diğer süslemeler satılmaz.Liste : 1 * sepet kapaklı kiler banyo seti küp organizatör.

Temel özellikleri

Verilen bu kadar mal satın