.

.

Buzdolabında yumurta saklama kutusu ev taze tutma mutfak gıda düzenleme raf çekmece tipi mutfak eşyaları (Renk: Büyük mavi)

Buzdolabında yumurta saklama kutusu ev taze tutma mutfak gıda düzenleme raf çekmece tipi mutfak eşyaları (Renk: Büyük mavi)

Müşteri Puanı:

₺ 0.00
Malların
Sipariş verilebilir

[Sürgülü ray tasarımı, yumurta almak kolay] Yuvarlanan yumurta kutusu 7° eğimli yüzey tasarımını benimser ve yumurtalar otomatik olarak aşağı doğru yuvarlanır ve pozisyonu doldurur.Kapağı açmaya elveda deyin ve yumurta almak kolaydır. [Güvenlik ve çevre koruma, sağlam ve dayanıklı] Yüksek kaliteli pp dereceli malzemelerin kullanımı, mükemmel işçilik, ellerinize zarar vermez; duvar kalınlığı yükseltilir, kalınlığın kırılması kolay değildir ve depolama daha garantilidir. [Kart yuvası tasarımı, çok katmanlı istifleme] İstiflenebilir ve saklanabilir ve her katman sağlam ve güvenilir bir kart yuvası ile sabitlenir; buzdolabı veya mutfak alanından tasarruf sağlar, temiz ve güzel, düzenli, kullanışlı ve pratik. [Görsel saklama kutusu] şeffaf bir tasarıma sahiptir, kalan yumurtalar zamanında ikmal için uygun olan bir bakışta görülebilir; üst kapak çıkarılabilir, bu da yumurtaların yüklenmesi ve temizlenmesi için uygundur. [Boyut ve Kapasite] Her katmanın boyutları : 11.22 inç uzunluğunda x 8.46 inç genişliğinde x 2.75 inç yüksekliğinde; her katman, ailenin ihtiyaç duyduğu katman sayısına göre satın alınabilen 18 yumurta tutabilir, stoklamaya gerek yoktur, her gün taze yumurta yiyin.

Temel özellikleri

Verilen bu kadar mal satın