.

.

Kapaklı 24 Paket 8 OZ Yuvarlak Şeffaf Plastik Kavanozlar, Bir Spatula, Bir Kalem ve Etiketler - Kozmetik, Krem, Banyo, Mutfak,

Kapaklı 24 Paket 8 OZ Yuvarlak Şeffaf Plastik Kavanozlar, Bir Spatula, Bir Kalem ve Etiketler - Kozmetik, Krem, Banyo, Mutfak,

Müşteri Puanı:

₺ 0.00
Malların
Sipariş verilebilir

Paket içeriği : Siyah kapaklı 24 paket 8 OZ yuvarlak şeffaf plastik kavanoz, ekstra bir spatula, bir kalem ve Hediye olarak etiketler.Malzeme : yüksek gıda sınıfı PET yapılmış, BPA ücretsiz ve gıda güvenli.Ancak bulaşık makinesi için uygun değildir.Kavanoz Boyutu : 2.4 inç x 3.3 inç (Yükseklik x Çap).Bir rafta saklanan veya sergilenen seyahat çantanıza mükemmel uyum sağlar.Promosyon ürünleri ve ürün yeniden satışı için mükemmeldir.Spatula,kremlerinizi,losyonlarınızı, kokularınızı vb. Dağıtmayı veya karıştırmayı kolaylaştırır.Ve koyduğunuz her öğeyi tanımanıza yardımcı olacak bir dizi çekici ve su geçirmez etiket.Ekstra siyah kapağın içine gizlenmiş köpük astar (4 çift sağlıyoruz, ayırmanız gerekiyor), kapak kabın üzerine güvenli bir şekilde vidalandığında hava geçirmez bir conta oluşturur.Çok amaçlı : Kozmetik, banyo, mutfak, el sanatları, hediyeler ve seyahat için yaygın olarak kullanılır.Jel, serum, macun, saç bakım ürünleri, kremler, tuz, kurabiyeler, tahıllar, baklagiller veya çiviler, vidalar vb.Için mükemmel depolama. 24 Paket 8 OZ Yuvarlak Şeffaf Plastik Kavanoz Şartname : Miktar : 24 Kavanoz Boyutu : 2.4 inç x 3.3 inç (Yükseklik x Çap) Spatula uzunluğu : 5 inç.Kapasite : 8 OZ Malzeme : PET Özellik : 1. BPA içermez ve gıda güvenlidir. 2. Hafif ve geri dönüştürülebilir. 3.Sızdırmaz ve hava geçirmez : Kullanmayı seçmeniz için köpük astarı da sağlıyoruz.Siyah kapağın içine gizlenmiş köpük astar, kapak kabın üzerine güvenli bir şekilde vidalandığında hava geçirmez bir conta oluşturur.Bu şaşırtıcı çok yönlü kap, ev yapımı uçucu yağ karışımlarınız veya kremlerinizle doldurulabilir.Jel, macun, saç bakım ürünleri, tuz, kurabiye, tahıl, baklagiller veya çivi, vida vb.İçin bir kap olarak da kullanılabilir.Kozmetik, banyo, mutfak, el sanatları, hediyeler ve seyahat için yaygın olarak kullanın.Ayrıca promosyon ürünleri ve ürün yeniden satışı için mükemmeldir.NOT : Bulaşık makinesinde yıkanabilir değil, mikrodalga koymayın.

Temel özellikleri

Quantity:
24
Jar Size:
2.4 inches x 3.3 inches (Height x Diameter)
Spatula length:
5 inches.
Capacity:
8 OZ
Material:
PET
Feature:
1. BPA free & food safe. :
2. Lightweight and recyclable. :
3.Leak proof and airtight:
We also provide the foam liner for you to choose to use. The foam liner concealed within the black lid creates an airtight seal when the lid is securely screwed onto the container.
This amazing versatile container can be filled with your homemade essential oil blends or creams. Also can be used as a container for gel, putty, hair care products, salt, cookies, grains, legumes or nails, screws, etc. Widely use for cosmetics, bathroom, kitchen, craft, gifts & travel. Also is perfect for promotional goods and item re-sale. :
NOTE:
Not dishwasher safe, do not put in microwave.

Verilen bu kadar mal satın