.

.

Depolama Rafı, 360°Depolama Rafı Döner Arabaları Hareketli Zemin Ayakta Çok Katmanlı Sebze Meyve İçi Boş Sepet Depolama Rafı

Depolama Rafı, 360°Depolama Rafı Döner Arabaları Hareketli Zemin Ayakta Çok Katmanlı Sebze Meyve İçi Boş Sepet Depolama Rafı

Müşteri Puanı:

₺ 77.98
Malların
Sipariş verilebilir

✔ Şifreli tel örgü nefes alabilen sepet, meyve ve sebzeleri taze tutar; nefes alabilen üst kısmı oymak, meyve ve sebzelerin çürümesini kolaylaştırmaz.banyo, mutfak, ofis, atölye için.Not : Sadece 1 * mutfak arabası, herhangi bir diğer aksesuarları olmadan. storage Mutfak depolama rafı dönen sepet, son derece nefes alabilen yükseltilmiş, tamamen kapalı bir korkuluk içi boş tasarımı ile tasarlanmıştır ve küçük eşyalar bile düşmeden yerleştirilebilir ve depolanan öğeler açıkça görülebilir, bu da katmanlar halinde kullanımı daha uygun hale getirir. table Masanın üst kısmında bir şeyler saklayabilir, yer kaybetmez ve depolama katı sallanmaz.İhtiyaçlarınızı karşılamak için işleri daha akıllıca yerleştirin.Evrensel tekerlek ile, kolay temizlik için 360°, serbest hareket. rotating Dönen bir sepetle tasarlanan 2/3/4/5 katmanlı mutfak sepeti, günlük depolamayı daha hızlı ve daha hızlı hale getirir convenient.At aynı zamanda, temizlik için uygun olan 360 derece serbestçe hareket edebilen 4 küçük tekerleğe sahiptir. Multifunctional Çok Fonksiyonlu Haddeleme Arabaları : Bu haddeleme yardımcı arabası, çeşitli eşyalar, kitaplar, oyuncaklar, makyaj, yiyecek, sanat malzemeleri ve diğer depolama öğelerini saklamak için uygun, kolay saklama ve taşımadır.Çok amaçlı Yardımcı Sepeti kullanılabilir ofis, mutfak, oturma odası, yatak odası, restoran, mutfak, çamaşır odası, ve ofis, vb. 1. Dönen sepet tasarımı, depolama daha rahat ve doğrudan.2. Kalın ve kalınlaşmış, anti-pas, malzeme.3. 360° serbestçe hareket eden tekerlek, fren tasarımlı evrensel bir tekerlek.4. Büyük kapasiteyi artırın, katman aralığını artırın ve öğelerin kaymasını önlemek için her iki taraftaki çitleri koruyun.5. Meyve ve sebzelerin tazeliğini korumak için şifreli tel örgü nefes alabilen sepet.

Temel özellikleri

Name:
Floor multi-layer shelf
Material:
Carbon steel
Number of layers:
3-layer,4-layer,5-layer
Suitable scene storage:
Living room, Bedroom, Bathroom, Kitchen
Size:
Two-layers
Color:
Black
Packing included:
1 x Floor multi-layer shelf :
1. Please allow a 1-3cm (0.4-1.18) difference due to manual measurement and slight color variation for different display settings. :
2. Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures. Please understand. :
After-sales service:
If you have any questions about our kitchen trolley, please contact me in time. I will make the best service for you within 24 hours. :

Verilen bu kadar mal satın