.

.

EMMA Beauty Jel Cila, Uzun Ömürlü Tırnak Rengi, 12 + Serbest Formül, %100 Vegan ve Zulümsüz, Santa Cruz'a Gidelim, 0.44 fl. oz.

EMMA Beauty Jel Cila, Uzun Ömürlü Tırnak Rengi, 12 + Serbest Formül, %100 Vegan ve Zulümsüz, Santa Cruz'a Gidelim, 0.44 fl. oz.

Müşteri Puanı:

₺ 24.00
Malların
Sipariş verilebilir

Kolay uygulama ve kaldırma.Parlak kaplama, talaş direnci ve 21 günlük dayanma gücü. kuruma süresi gerekmeden LED ışık altında 30-60 saniye kürleme. 12 + Ücretsiz formül, PETA sertifikalı, zulümsüz ve vegan.Doğal ve yapay tırnaklar üzerinde çalışır.Şişe ve kapak modern bir görünüme sahiptir ve tutması kolaydır.44 Ons. "Life needs Mani's & Pedi's" EMMA V. S. G. P. Çok Özel Jel Cila anlamına gelir.Yoğun program, sürekli kaçıyor musun?Sorun değil.EMMA V. S. G. P., 21+ günlük kullanım için bir sistem olarak kullanılmak üzere tasarlanmıştır.Duet Multi-Cure LED ışık veya GENİUS Şarj Edilebilir LED Lambada EMMA Jel Taban Katını, istenen Renk Katını ve Üst Katını birlikte kullanmanız yeterlidir.Sadece sonuçları seveceksiniz. 12 + Serbest Formül EMMA V. S. G. P. jel cilaları 12 + İçermez ve Toluen, Dibütil Ftalat (DBP), Formaldehit, Formaldehit Reçinesi, Kafur, TPHP, Ksilen, Etil Tosilamid, MEHQ/HQ, Metilizotiazolinon, Parabenler, Hayvansal Kaynaklı Bileşenler ve Glüten içermez.Emma'nın satın alabileceğiniz ve kullanabileceğiniz en güvenli jel cilası olduğundan emin olun.Nasıl saklanır : Jel oje, parlak ışıklara veya ısıya maruz kaldığında kalınlığında ve renginde değişiklikler yaşayabilir, bu nedenle jel ojenizi serin ve karanlık bir alanda saklamak en iyisidir.

Temel özellikleri

Verilen bu kadar mal satın