.

.

Wobble Yastık Denge Diski, Şişirilmiş Stabilite Denge Diski, Oturma Duruşunu ve Sırt Ağrısını Hafifletmeye Yardımcı Olmak için

Wobble Yastık Denge Diski, Şişirilmiş Stabilite Denge Diski, Oturma Duruşunu ve Sırt Ağrısını Hafifletmeye Yardımcı Olmak için

Müşteri Puanı:

₺ 0.00
Malların
Sipariş verilebilir

【Küçük ve Hafif】 : Masaj topu pedi herhangi bir yer kaplamaz, her zaman ve her yerde kullanılabilir ve herkesin favori spor ekipmanı haline gelir.Yinhing yalpalama yastığına oturmak güçlü çekirdek gücü gerektirir.Sınıfta otururken veya ofis masanızda iş yaparken çekirdek kaslarınızı kolayca egzersiz yapabilirsiniz. 【Çocuklar için Odağı Geliştirir】 : Yalpalama yastığımız, çocukların veya öğrencilerin uzun süre sandalyeye oturmaları için eğlenceli bir yol sağlar.Ayrıca profesyonel spor alanında da sporcuların eğitimi için vazgeçilmez bir araçtır. 【Normal Fizyolojik Eğriyi Geri Yükle】 : Denge pedini kalçalara koyun, masajı rahatlatın ve dengeyi korumak için bel, karın ve sırtın yeteneğini geliştirin.Egzersizler sırasında dengeyi korumak için aynı anda birden fazla çekirdek kasını güçlendirir ve çalıştırır. 【Yuvarlak Şekil】 : Üst ve alt sorunsuz bir şekilde bağlanır, süper güçlü yerel yük taşıma, patlamaya dayanıklı malzeme.Egzersiz, çekirdek kas egzersizi veya duruş eğitimi için ihtiyaçlarınıza göre hava basıncını kontrol edin. 【2 Çeşit Masaj Noktası】 : Masaj dışbükey noktaları, pozitif ve negatif masaj noktaları, yorgunluğu azaltabilir.Bir stabilite diski, ev jimnastik ekipmanından rahat bir sandalye minderine kolayca geçer.Ve "masaj noktaları" bir anda rahatlamanıza yardımcı olur.Belirtimi : Öğe türü : Denge disk yastık Malzeme : PVC Işlevi : Çocuk konsantrasyon ve denge, ayak bileği, bel ve karın rehabilitasyon, yoga denge egzersiz 1. Egzersiz dengesi 2. Çocukların denge yeteneğinin uygulanması : Çocuklar, çeşitli duyuların ve algısal yeteneklerin gelişiminde kilit dönemdir.Denge yeteneğinin egzersizinin kişinin hayatına eşlik ettiği söylenebilir.Yaklaşık 10 yaşına kadar olan bebekler denge yeteneğinin gelişimi için kilit dönemdir.Denge pedleri, çocukların statik ve dinamik denge egzersizleri için güvenli ve etkilidir. 3. Ayak bileği burkulmasını önleyin : Ayak bileği burkulmalarına genellikle denge egzersizleri eksikliği ve kasların denge kaybına tepki verme yeteneği neden olur.Her iki ayak üzerinde ve bir ayak üzerinde dengeleyerek egzersiz sırasında burkulma tehlikesini azaltın. 4. Uzun süre oturan insanlar, rahatlatıcı masaj için denge pedini kalçalara koyabilir ve aynı zamanda bel, karın ve sırtın dengeyi koruma ve normal fizyolojik eğrileri geri yükleme yeteneğini geliştirebilir.Paket listesi : 1 x Denge Disk Yastık 1 x şişirme Pompası.

Temel özellikleri

Item Type:
Balance Disc Cushion
Material:
PVC
Function:
Children's concentration and balance, ankle, waist and abdomen rehabilitation, yoga balance exercise
1. Exercise balance :
2. Exercise of children's balance ability:
Children are the key period for the development of various senses and perceptual abilities. The exercise of balance ability can be said to accompany one's life. Toddlers to about 10 years old is the key period for the development of balance ability. Balance pads are safe and effective for children's static and dynamic balance exercises.
3. Prevent ankle sprain:
Ankle sprains are often caused by a lack of balance exercises and the muscles' ability to respond to loss of balance. Reduce the danger of sprain during exercise by balancing on both feet and on one foot.
4. People who sit for a long time can also put the balance pad on the buttocks for relaxing massage, and at the same time improve the ability of the waist, abdomen and back to maintain balance and restore normal physiological curves. :
Package List:
1 x Balance Disc Cushion :
1 x Inflator Pump :

Verilen bu kadar mal satın