.

.

Bel Büküm Diski, Küçük Boy Vücut Şekillendirme Bel Büküm Plakası Bel Kalça İnceltme Yüksek Radyan Ev Kullanımı için Erkekler

Bel Büküm Diski, Küçük Boy Vücut Şekillendirme Bel Büküm Plakası Bel Kalça İnceltme Yüksek Radyan Ev Kullanımı için Erkekler

Müşteri Puanı:

₺ 0.00
Malların
Sipariş verilebilir

Küçük Boyut : Bel büküm plakası küçük boyutlu ve hafiftir, kullanımı ve saklanması kolay az yer kaplar.Mükemmel Hediye : Ebeveynler, akrabalar, arkadaşlar, sevgili, meslektaşlar vb.İçin iyi bir hediye olarak zarif kalp ısınma tasarımı.Geniş Ayak Pedalı Alanı : Bel büküm diski, kullanımı güvenli olan ayak tabanı ile geniş temas alanına sahiptir.Mükemmel Malzeme : Çevre dostu ABS'den yapılmış bel büküm plakası, koku yok ve iyi basınç direncine sahip.Yüksek Radyan Tasarımı : Ayak alanının ortası yüksek radyan tasarımını benimsemiştir, böylece büküm belinin hareketi daha kolaydır.Özellik : 1. Geniş Ayak Pedalı Alanı : Bel büküm diski, kullanımı güvenli olan ayak tabanı ile geniş temas alanına sahiptir.2. Yüksek Radyan Tasarımı : Ayak alanının ortası yüksek radyan tasarımını benimsemiştir, böylece büküm belinin hareketi daha kolaydır.3. Mükemmel Malzeme : Çevre dostu ABS'den yapılmış bel büküm plakası, koku yok ve iyi basınç direncine sahip.4. Mükemmel Hediye : Ebeveynler, akrabalar, arkadaşlar, sevgili, meslektaşlar vb.İçin iyi bir hediye olarak zarif kalp ısınma tasarımı.5. Küçük Boyut : Bel büküm plakası küçük boyutlu ve hafiftir, kullanımı ve saklanması kolay az yer kaplar.Şartname : Öğe Türü : Bel Büküm Diskİmalzeme : ABS, çelik bilyalı, Mıknatıs Taşıma Kapasitesi : Yaklaşık. 180 kg / 396.83 lb Uygun için : Erkekler, kadınlar ve çocuklar Işlevi : İnce bel, kalça, vücut Uygulama yöntemi : 1. Vücudunuzu yarım çömelme bacaklarıyla yan yana hareket ettirin, bu özellikle nadiren egzersiz yapan insanlar için iyidir. 2. Uzatılmış kollarla çapraz konumda, bir kol düz yukarı ve diğer kol düz aşağı olacak şekilde tekrarlayın. 3. Kollarınızı çapraz formda tutun, ardından 5 ila 8 dakika boyunca yan yana bükün. 4. Çeşitli doğal, rahatlatıcı büküm duruşlarını deneyin.Pratik bir sürü alabilir, ama bir kez onları lerned gerçekten büküm disklerin eğlenceli bir deneyim olacak.Paket listesi : 1 x Waist Büküm disknot : 1. Yemekten sonra 30 dakika içinde kuvvetlice egzersiz yapmayın.2. Lütfen ıslak, pürüzlü zeminde kullanmayın.3. Büküm hızı yavaştan hızlıya, ani yükü önlemek için kademeli olarak adapte olur.4. Zayıf insanlar veya yeni başlayanlar bunu başkalarının yardımıyla veya diğer korkuluklarla kullanmalıdır.5. Dengeyi kaybetmemek veya düşmemek için çok yoğun olmamak için harekete geçin.

Temel özellikleri

Item Type:
Waist Twisting Disc
Material:
ABS, steel ball, magnet
Bearing Capacity:
Approx. 180kg / 396.83lb
Suitable For:
Men, women and children
Function:
Thin waist, hip, body
Practice Method:
1. Wiggle your body from side to side with half squat legs, which is especially good for those people who seldom exercise. :
2. Repeat with outstretched arms in a diagonal position, with one arm straight up and the other arm straight down. :
3. Hold your arms in cruciform, then twisting from side to side for 5 to 8 minutes. :
4. Try a variety of natural, relaxing twisting posture. It may take a lot of practice, but once you lerned them, you'll really experience the fun of twisting discs.  :
Package List:
1 xWaist Twisting Disc :
1. Do not exercise vigorously within 30 minutes after a meal. :
2. Please do not use on wet, uneven ground. :
3. The twisting speed from slow to fast, gradually adapt to avoid sudden load. :
4. Weak people or beginners should use it with the help of others or with other handrails. :
5. Action to avoid too intense, so as not to lose balance or fall. :

Verilen bu kadar mal satın