.

.

Land Rover Defender 110 2020-2021 ıçin Fit Araba Yağmur Güneş Gölge Saçakları Pencere Deflector Kalkanı Rüzgar Guard (110)

Land Rover Defender 110 2020-2021 ıçin Fit Araba Yağmur Güneş Gölge Saçakları Pencere Deflector Kalkanı Rüzgar Guard (110)

Müşteri Puanı:

₺ 399.98
Malların
Sipariş verilebilir

Land Rover Defender 110 2020-202 için uygun. Gücünü ve dayanıklılığını arttırmak için yüksek kaliteli ABS plastikten yapılmıştır.Kendinden yapışkanlı tasarım, arkadaki bant, yapıştırılması kolay.Paket içerir : 4 adet/takım.Lütfen sipariş vermeden önce araç modelinizin açıklamayla eşleştiğini onaylayın, teşekkür ederim . Kurulum talimatları : 1) yapıştırmak istediğiniz yüzeyi silin.Kuru ve temiz tutun. 2) Kurulum yerini belirleyin ve ardından ürünün ve kurulum yerinin karşılaştırmasını yapın.Ürün aracınıza uymuyorsa, lütfen hemen bizimle iletişime geçin ve kurmayın. 3) Kapak kaplamasının çift taraflı yapıştırıcısını koparırken, çift taraflı macuna elinizle dokunamazsınız. 4) Daha iyi etki elde etmek için, sıcaklık 20 derecenin altındaysa, çift taraflı yapıştırıcıyı saç kurutma makinesi veya çakmak ile ısıtmanızı öneririz .(40 derecenin üzerinde ısıtmayın). 5) Konumu hizalayın ve yapıştırın.Macun etkisi, macun koşullarına ve doğru kuruluma bağlıdır. 6) Lütfen kurulumdan en az 2 dakika sonra özellikle kenarlara sıkıca bastırın. 7) Lütfen suya dokunmayın ve kurulumdan en az 72 saat sonra kuru tutun.Ya kolay düşmek olacak.Neden Ürünümüzü Seçmelisiniz? ★ 100 % Marka Yeni : ★ Yeni başlayanlar için bile kolay ve hızlı kurulum. ★ Uzun süreli kullanım için yüksek kaliteli malzemeden üretilmiştir. ★ Bu ürün orijinal otomobilin orijinal versiyonunda üretilmiştir 1 : 1, boşluksuz mükemmel uyum ★ Pürüzsüz yüzey ve lüks üst düzey görünüm ile 360 derece pişirme yüzeyi ★ OEM ve OE kalite standardı, orijinal olanlar kadar iyi. ★ Yüksek kaliteli satış sonrası servis, güvenle satın alın ★ Tüm siparişler 24 saat içinde sevk edilecektir.

Temel özellikleri

Verilen bu kadar mal satın