.

.

KELERU Üniteleri Ünitesi ile Tekerlekler Cam Bardak Tutucu Ekran Kurutma Askı Raf Depolama Raf Ekran Ev ve Ofis-S Organizasyon

KELERU Üniteleri Ünitesi ile Tekerlekler Cam Bardak Tutucu Ekran Kurutma Askı Raf Depolama Raf Ekran Ev ve Ofis-S Organizasyon

Müşteri Puanı:

₺ 0.00
Malların
Sipariş verilebilir

Plan satın alma tarihinden itibaren başlar.Kazalardan, lekelerden, yırtılmalardan ve yırtılmalardan kaynaklanan ürün hasarları ilk günden itibaren karşılanır.Ürün arızaları ve arızaları üretici tarafından karşılandıktan sonra karşılanır. warranty.No onarım için ek maliyetler - parçalar, işçilik ve nakliye-hepsi dahildir.Kolay talep süreci-mobil uygulama, çevrimiçi veya telefon aracılığıyla 7/24 istediğiniz zaman talepte bulunun.İstediğiniz zaman iptal edin, ilk 30 gün içinde tam geri ödeme yapın.Hediyelerle devredilebilir.Demirden yapılmış, sağlam ve dayanıklı.Bükülmesi veya deformasyonu kolay değildir.oksitleyici ve paslanma, uzun ömürlüdür.Bu raf harika görünüyor ve stemware'inizi hazırlıksız toplantılar için hazır tutuyor. 3.Mutfakta, barda, yemek odasında veya çıkıntınız olan herhangi bir yerde harika çalışır; Stemware'inizi saklamak için mükemmel bir yol. 4.Şık tasarım, bu cam rafın çeşitli dolaplarda zarif görünmesini sağlar styles.It tüm gözlükleri iyi organize etmek için hızlı ve kolay erişim sağlar.Depolama rafı mutfak, oturma odası, koridor, balkon organizasyonuna yardımcı olmak için de kullanılabilir;.Kullanım için iyi yardımcı odada ekstra raf, kilerde yiyecek stoklayın, ofiste dosya kutusunu düzenleyin ve daha fazlasıözelleştirme : malzemelerrenk siyahboyutları - 3 yuva : 30*23cm (11.8"x9") M - 4 yuva : 40*23cm (15.7"x9") L - 5 yuva : 50 * 23cm (19.6"x9") XL - 6 yuvaları : 60*23 cm (23.6"x9")Özelliği : 1.Demirden yapılmış, sağlam ve dayanıklı.Bükülmesi veya deformasyonu kolay değildir.oksitleyici ve paslanma, uzun ömürlüdür2.Bu raf harika görünüyor ve stemware'inizi hazırlıksız toplantılar için hazır tutuyor.3.Mutfakta, barda, yemek odasında veya çıkıntınız olan herhangi bir yerde harika çalışır; Stemware'inizi saklamak için mükemmel bir yol.4.Şık tasarım, bu cam rafın çeşitli dolap stillerinde zarif görünmesini sağlar.Tüm gözlükleri iyi organize etmek için hızlı ve kolay erişim sağlar.5.Mutfak, bar dolapları altında yüklemek istediğiniz yere Yemek Odası ya da olabilir.Paket içeriği : 1 x Depolama Rafı Çıkarılabilir tasarım, bu sepeti bir baharat rafına veya kozmetik rafına dönüştürerek masaya bir veya iki katman koymanızı sağlar.

Temel özellikleri

Material :
S - 3 slots:
30*23cm (11.8x9)
M - 4 slots:
40*23cm (15.7x9)
L - 5 slots:
50*23cm (19.6x9)
XL - 6 slots:
60*23cm (23.6x9)
Feature:
1.Made of iron, sturdy and durable. Not easy to bend or deformation.oxidizing and rusting, has long service life :
2.This rack looks great and keeps your stemware ready to go for impromptu gatherings. :
3.Works great in the kitchen, bar, dining room or anywhere you have an overhang; A perfect way to store your stemware. :
4.The stylish design makes this glass rack looks elegant in a variety of cabinet styles. It provides quick and easy access to keep all the glasses well-organized. :
5.You could install it underneath the cabinets in your kitchen, bar, dining room or anywhere you want. :
Package Included:
1 x Storage rack :
The detachable design allows you to put one or two layers on the table, turning this cart into a seasoning shelf or cosmetic shelf. :

Verilen bu kadar mal satın