.

.

JUEKUİ Peri Melek Yıldız Duvar Sticker Duvar Çıkartmaları Kız yatak odası dekoru Kreş Çocuk Odası Duvar Kağıdı Duvar WS105 (Siyah)

JUEKUİ Peri Melek Yıldız Duvar Sticker Duvar Çıkartmaları Kız yatak odası dekoru Kreş Çocuk Odası Duvar Kağıdı Duvar WS105 (Siyah)

Müşteri Puanı:

₺ 29.96
Malların
Sipariş verilebilir

★ Levha boyutu : 42 Cm Genişliğinde X 57 Cm Yükseklik (16.5" W X 22.5" H).Referans boyutu : 110x80 cm (43"x 31").Bir sayfada 56 farklı yıldız ve bir peri var.Resim gerçek yansıtmıyor olabilir size.It amacı göstermek için dijital bir örnektir. ★Bu DIY çıkartması, kendi tasarımınıza göre yapıştırabilir.Öneri için bir referans tasarım koyduk.Duvar Vinil Çıkartmaları kolayca çıkarılabilir, ancak değildir reusable.So Yapıştırdığınızda, tüm araçları hazırlayın ve en büyük ürünü iki kişinin yardımına ihtiyaç duyabilirse en büyük hastayı alın. ★Vurgu duvarı, tavan veya parti dekoru oluşturmak için bu çıkartmayı kullanın. ★Çıkartmalarımız kalıp kesim (oyuk), basılmamış (beyaz kenarlıklı, net değil), bu nedenle arka plan içermezler (açık veya başka türlü).Çıkartmayı uyguladığınız duvar veya yüzey arka plan olacaktır. ★Özellikler : Herhangi bir alçıpan, pürüzsüz, düz, kuru ve tozsuz yüzeye uygulanır.(Lütfen yapıştırmadan önce talimatların kullanımını kontrol edin). ★Marka : JUEKUI, Yüksek Kaliteli Kalıp Kesim Vinil, Dayanıklılık, Su geçirmez, Çıkarılabilir, Çevre Dostu PVC.

Temel özellikleri

Verilen bu kadar mal satın